Mooi!

Snelle levering en de mooie ringen en leuk verpakt.

Mooi producten en snel bezorgd!

Ik heb een aantal ringen van ixxxi gekocht. Ruime keuze en snel bezorgd.

De levering was keurig op tijd prachtig ingepakt een mooi pakket om uit te pakken

Snelle levering en aantrekkelijke prijzen

Eergisteren besteld, vandaag geleverd.moerkapelle

Werd fijn te woord gestaan via mail verkeer.

Tolle Ware

Supertolle Produkte

Snelle levering Netjes verpakt

Geweldig mooie sieraden

Zeer snelle en nette levering

Overzichtelijke webwinkel, snelle levering, leuke acties, extra VIP korting. Een aanrader voor wie zijn hart verloren is aan Melano.

Het ging een beetje mis met de verzendkosten omdat je dat zelf aan moet geven maar ik heb een medewerkster gesproken en die heeft mij uitstekend geholpen en het is helemaal goed gekomen. Bestelling was helemaal compleet en alles in de juiste maat. Dus top.

Vlotte service

Overzichtelijke website met veel keuze. Snelle levering van de bestelde producten.

Had verkeerde maat besteld, direct terug gestuurd en binnen 4 dagen alles in de goede maat. Prima service.

Wat een super store zeg

Een foutje gemaakt en gelijk nieuwe op gestuurd echt een super klantenservices nog noooit zow netjes en Snel geholpen echt super en de product natuurlijk ook super mooi

Helemaal top

Snelle en goede levering

Mooie producten met snelle service.

Ik ben zeer tevreden over de snelle service en de mooie producten die ik heb ontvangen.

Bestelling niet volledig!!

Al 4 mails doorgestuurd om te zeggen dat mijn bestelling NIET ok was. Er ontbreekt de Vivid Victoria ring rose gold plated. Nog geen enkel reactie gehad !!

Goede service, snel reactie

Goede mails over status van bestelling

Goede ervaring

Goede en snelle service bij verkeerd ontvangen artikel

Gelijk antwoord op vragen, het wordt gelijk opgelost en vriendelijke antwoorden.

De website was makkelijk en duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd werd.

Goede prijzen echter jammer dat ze niet hadden aangegeven dat ze de periode dat ik heb besteld niet leverde ivm vakantie. Dit had wat duidelijker mogen zijn. Het was namelijk een cadeautje, waardoor het eigenlijk te laat binnen was.

Super snelle levering

Super sneller levering en netjes verpakt

Mooie duidelijke website, zeer ruim aanbod en snel bezorgd. Top

Mooi, goed werkende website en fijne aanbiedingen

Snel geleverd, mooie steentjes ook in de aanbieding super service.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.