Pluspunten
de door mij gemaakte foutjes in de bestelling werden spontaan goed opgelost.
Pluspunten
De levertijd is erg snel en je weet precies wat je krijgt want de site is erg duidelijk.
Pluspunten
Veel keus,snelle levering,komen hun beloftes na.En de prijzen zijn ook goed te doen.
Pluspunten
Duidelijke site, keurig verpakt en snelle levering. Verder zeer positief punt dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Dit heeft mij doen besluiten om een aankoop bij jullie te doen.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle service.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je inlogt op je account , kan zien wat je in het verleden hebt besteld. ( bestel geschiedenis)
Bedankt voor de feedback. We hebben het nu mogelijk gemaakt om de bestelgeschiedenis te zien. Rechts boven, net boven de inhoud van de winkelwagen, hebben we een link geplaatst waar er ingelogd kan worden op het persoonlijke account. Er wordt nog getest om ook de status van een bestelling in te zien. Wij emailen sowieso iedere keer een verandering van status toe, zodat u precies weet wanneer uw verzending is verzonden.
Pluspunten
goedkoper dan andere juweliers en super snelle en perfecte afhandeling
Verbeterpuntengoede service
Pluspunten
Levering is snel, er wordt meegedacht, op mailtjes krijg je snel antwoord,zelfs `s avonds.Ze komen afspraken na. Tot nu toe zeer tevreden.
VerbeterpuntenNog geen ervaring met punten die ik verbeterd zou willen zien.
Pluspunten
gewoon heel goed!!! Doe zo verder!!!
Pluspunten
Ondanks kleine bestelling alles prima! Heb reeds diverse aanbevelingen gedaan.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Was supersnel afgehandeld!!!!!
VerbeterpuntenMisschien bij de foto`s de daadwerkelijke grootte aangeven, aangezien ik de oorbellen bij het echt zien, toch wel erg groot vond.
Pluspunten
Snel en goede communicatie, prettig contact
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via e-mail. Je wordt ook per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
VerbeterpuntenEr is een mogelijkheid tot het aanmaken van een persoonlijk account op de website, het zou het nog meer afmaken als je via de website naar een persoonlijke pagina komt waar je de status van je bestelling kan volgen en de bestelgeschiedenis.
Pluspunten
Ik vind de site erg overzichtelijk en verzorgd.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Snel geleverd.
Australielaan 21
6199AA Maastricht Airport
Buy Melano Online is de officiële Melano outlet webwinkel voor stijlvolle en verwisselbare sieraden. Ontdek originele collecties met aantrekkelijke prijzen en stel eenvoudig je eigen unieke look samen. Je profiteert van kwaliteit, snelle levering en betrouwbare service.