Super goede service en keurig verpakt.

Altijd goede service, vlotte levering en alles keurig verpakt.

Goed op de hoogte gehouden Snelle levering Goed verpakt

Goed!

Prachtige ring,mooi verpakte en vlot bezorgd .

Snelle service en goed verpakt!

Ringen besteld, maar waren niet op voorraad. Netjes op de hoogte gebracht dat ze verzonden zouden worden zodra ze binnen kwamen. Paar dagen later netjes geleverd.

Mooie spulletjes en snel verzonden

In het begin huiverig om te bestellen: komt het wel aan, etc. Daar kwam ik snel van terug toen alles er na 1,5 dag al was! Snel en mooi, beter kan ik het niet vermelden! En goeie kortingen! Dus al vaker besteld en gewoon tevreden, dank!

Mooi spul

Mooie producten snel geleverd

Zeer te vrede goed bezorging bij bestelling extra doosje erbij om de spullen inte doen

Vriendelijk, snel en top service!

Na je bestelling ontvang direct mails. Snelle verzending en bovendien gratis. Helemaal top! Ik heb mijn favoriete ixxxi shop gevonden.

Supersnel en mooie prijs

Snel geleverd voor een super prijs!

Goed verzorgd

Was een goede ervaring om op deze site iets te kopen was erg overzichtelijk en duidelijk omschreven.

Helemaal goed!

Snelle afhandeling Goede service Mooie produkten

mooie sieraden

mooie site. Makkelijk om te bestellen. Snelle levering.

Perfect!

gewoon goed

netjes verpakt snel geleverd goede website

Netjes verpakt en snel verzonden

Altijd mooie en duidelijke site met goede prijzen, snel en correct geleverd!

Mooie sieraden van Melano en veel keuze, altijd snelle en correcte levering. Zeer tevreden!

Super tevreden

Alleen maar lof. Fijne site leuke acties Snelle levering

Veel keus en wat ik zocht kon ik al snel vinden . Heel blij met Melano Vivid steen voor mijn ring

Snelle en correcte service

Mooi en op tijd

Goede info over verzending. Snelle levering. Mooie Ixxxi ringen. Helemaal blij mee. Bedankt voor de snelle service.

Snel geleverd mooie sieraden

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.