Mijn ringen netjes verpakt binnengekregen, bestelling was niet meteen helemaal leverbaar dus dagje extra mieten wachten maar dat is niet erg.

Een prachtige ring met schitterende diamantjes.

Ik heb de Melano-twisted ring. Zoo leuk met die verschillende diamantjes! Zo lijkt het steeds weer of je een nieuwe ring hebt.

Goede service, snelle levering. Mooie kwaliteit.

goed product, snel geleverd

mooie ringen

Nette levering

Snelle levering en goed verpakt

Zeer snelle levering en goed verpakt

Eenvoudig te bestellen en prima levering

Eenvoudig om je bestelling te plaatsen. Levering geschiedt vlot en alles is overeenkomstig de bestelling geleverd!

Zoals altijd netjes en verzorgd ontvangen

Snelle levering en retour

Nette snelle levering

Goed verpakt en super handig dat er nog kleine elastiekjes bij zaten

Snel en goed

Goed op de hoogte gehouden over status bestelling, snel geleverd, zeer tevreden

TOP

Snel én netjes geleverd, daar wordt je blij van.

Alles super

Zaterdag besteld Donderdag bezorgd. Had sneller gekund maar niet echt een probleem

Snelle reacties

Snel contact.

Mooi produkt, snelle verzending!

Mooie producten! Goede levering.

Producten mooi en snel geleverd! 1 artikel geretourneerd voor een maatje groter. Dat verliep iets langzamer, maar na een berichtje gestuurd te hebben, was alles weer snel en volledig geregeld!

Kreeg snel mijn bestelde sieraden. Wel jammer dat ik een ring met grote steen besteld heb, maar de steen zelf helemaal niet mooi is. De glitters zitten niet door de hele steen, lijkt schuin gelegen te hebben.

Prettig contact, snelle levering.

Groot aantal keuzes en klantvriendelijk

Er is een groot aantal keuzes bij Buy-Melano online. Medewerkster(s) is erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Heel tevreden klant

Bestelling had ik heel snel in huis en was netjes verpakt

Had online besteld met AfterPay maar had kadobonnen om te verzilveren. Even mailen en gebeld en opgelost!

Snelle levering en mooie producten.

Super en supersnelle service!

Snelle verzending, fijn contact en een supersnelle en no-nonsense oplossing voor een - per ongeluk - verkeerd geleverde ring! Dus erg betrouwbaar, klantgericht en waanzinnig blij met (weer) een mooie ring ;-)

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.