Superservice!

Snelle en nette levering

Perfecte transactie en producten

De producten zijn van zeer goede kwaliteit, de service is responsief en zeer professioneel. Ik bedank Monique voor haar snelle en efficiënte hulp

Perfect plus.

Mijn bestelling werd correct en vlot geleverd en bevatte zelfs meerdere reserve onderdeeltjes zonder dat ik daar om gevraagd had. Klasse!

Snelle levering en goed verpakt!

verpakt! Fijne ringen, maar helaas is van 1 ring het balletje eraf gevallen..

Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen, partner is er blij mee

Goed , snel , betrouwbaar!

Niks op aan te merken ! Prima bedrijf doen wat ze beloven !

Correct zoals het moet zijn.

Top in een woord!

Suoer goede service, en zeer goed geholpen!

Prima website en prima prijs

Duidelijk gecommuniceerd en service gericht.

Er was iets niet op voorraad maar kreeg netjes een mail en een snelle terugbetaling de rest is snel geleverd.

Prima snelle service

Overzichtelijke site, vriendelijke service, snelle levering.

Pure perfectie

Ze leveren optijd keurig verpakt en er zelfs een beker als presentje erbij gedaan. Nee niets anders dan lof.

Netjes afgeleverd. Mooie verzameldoos gratis. Blij mee

Service en producten waren top!

Alles tiptop ok!

Excellent

Ik bestel wel vaker mijn ixxxi ringen bij SJD en de bestelling is altijd zeer verzorgd, er is goede communicatie en er wordt snel verzonden.

Goede en snelle afhandeling + levering.

Mooie overzichtelijke site met goede duidelijke foto's. Snelle afhandeling en levering van de bestelling(en)

Ontevreden wil mijn geld terug

Pakje niet aangekomen Enkel check van mijn adres verder niks meer Eis mijn geld terug

Goede en snelle afhandeling

De bestelling ondanks het slechte weer vrij snel geleverd.

Mooie producten, prima site

Fijne site, zeer overzichtelijk , zeer verzorgde levering.

Goede service, snelle reacties, top

Geweldig geholpen, goede service

top

Goede service en snelle levering

Prima service!

Leuke korting, netjes verpakt en snelle levering.

Heel positief!

Ze zijn goed bereikbaar.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.