Ik ben blij met de bestelling..

Ik ben blij met mijn bestelling. Bestelling in goede orde ontvangen. volgende dag mijn nieuwe ring omgedaan. Je kan veel combineren en dat maakt het leuk maar ook weer hebberig om weer meer te bestellen.

Snelle en goede service

Vlotte & goede service !!

Uitstekend service.

Prima leuk telefoon gesprek en perfecte aflevering van de ringen . Mvg

Super service!

Groot assortiment en bijzonder goede persoonlijke service!

Perfect !

Perfect en zeer snelle levering !

Mooie ring en snel binnen

goede service en mooie spullen

top

ruime keuze en snel geleverd

Fijn

Super ! Snelle levering!

Snelle en vlotte regeling

Geweldige service

Prachtige sieraden! Geweldige service! Snelle bezorging! Ik ben een zeer tevreden klant!

Tevreden, ruime keuze.

Keurig op tijd geleverd en netjes verpakt.

Goede service en snelle levering

mooie, betaalbare juwelen

Mijn bestelling is tijdig verstuurd en netjes apart verpakt. 1 steentje kon ik niet gebruiken omdat dat niet paste op een bestaande ring die ik reeds had, misschien daar zeker nogmaals op wijzen dat de opening groot genoeg moet zijn dat het steentje erop past. De oorbellen bevallen me iets minder omdat ze groter zijn dan ik verwachte en een beetje te hard blinken. Van de ringen zelf ben ik zeer tevreden.

Snelle levering. Artikel zoals beschreven op foto.

Top snelle service

Netjes en snel verzonden. Erg blij mee

Uitstekende service

Bij binnenkomst bleek ring toch te klein, alles retour gestuurd, en binnen aantal dagen alles in juiste maat ontvangen. In leuke verpakking Snelle reacties op mailtjes .

Snelle levering.

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en redelijk snelle levering

Ik heb al meerdere keren besteld en altijd naar tevredenheid!

De juweeltjes zijn leuk, plezant om te dragen en ze hebben maten ( ringen voor dunne vingers. ) enkel de site is soms wat onduidelijk en op een andere site van melano is er veel meer keus.

Mooie ringen voor leuke prijzen.

Levering was snel en netjes verpakt.

Mooie spullen en geweldige service

Redelijk ok! Ik zou wel pakbon updated voor klanten wie willen sieraden terug sturen of omruilen Om onduidelijk of fouten te voorkomen ik zou die meer overzichtelijk makken. En ik snap niet dat klant moet retour zelf betalen. Gr Angelika

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.