Goede ervaring

Ondanks de drukte super snelle levering

Prettig contact gehad, aan de telefoon en via de mail.

Klantvriendelijk

Super mooi

De combinatie van de steentjes met de ringen. Vind ik geweldig. Je kan steeds combineren met je look. Super!!!!!

Top snelle service

Snelle levering en snel contact op de mail

Groot assortiment

Veel keuze, en snelle levering.

TOP!!

Ze denken mee en nemen contact op wanneer ze het idee hebben dat e.e.a. niet past, in 1 woordgezegd dus TOP!!

Snelle service. Helaas klopte de kleur van de gratis ring niet, maar wel super die actie met gratis

Prachtig

Prachtige Melano ringen en ik kreeg 1 meddy gratis. Optijd voor de kerst geleverd in cadeau verpakking

Goede ervaring

Na bestelt te hebben bleken de door mij uitgekozen kleur steentjes niet allemaal in werkelijkheid overeen te komen met mijn indruk welke ik vanuit de website had gekregen. Het omwisselen was overigens geen probleem kost je wel minimaal 7,25 euro aan verzendkosten

Snelle levering. Duidelijke webshop. Prima service. Fijn dat je achteraf kunt betalen.

Goede service en fijne communicatie

Bij het afrekenen vergeten een actiecode toe te voegen, na mail contact was dit meteen opgelost. Super communicatie. Verzending van de producten waren snel en ontvangen in goede staat

Gewoon goed

Vlotte en keurige levering

Top, snelle service!

Alles is goed en netjes gegaan!

Keurig netjes op tijd

Mijn ervaring is dat alles netjes bezorgt wordt zelfs in de drukke dec maand. kortom voor herhaling vatbaar.

Ik heb het nog steeds niet ontvangen

Zeer vreemd dat het er nog steeds niet is en ik wel deze mail krijg

Mooie producten en leuke prijzen

Bestelling is goed afgewerkt. Helaas vanwege de drukte met de kerstdagen is het pakketje wat langer onderweg geweest.

Zeer snel geleverd

Duidelijke beschrijving op de website. Bestelling is zeer snel en goed verzonden . Voor herhaling vatbaar.

Duidelijke site en goed verpakt

Duidelijke site. Mail contact is overzichtelijk. Levering was tijdens kerstdrukte toch nog best snel. Zending was goed verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt

Ik was bij de bestelling vergeten het cadeau te claimen maar na een mailtje werd dat snel geregeld. Heel tevreden

Duidelijke website, ondanks de drukte aan het einde van het jaar snel geleverd gekregen

Niets op aan te merken!

Ik werd gewezen op de klantenkorting en net een Tweede bestelling geplaatst.

Heel tevreden ..

Zeer tevreden over sieraad en snel geleverd en mooi verpakt..

Tevreden klant

Goede service snelle levering . Ga hier zeker vaker bestellen .

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.