Duidelijke site. Snelle levering. Ringetjes van ixxxi zijn super! Had een vraagje en kreeg gelijk antwoord terug. In 1 woord super!

Snel, service en klantvriendelijk!

Ik kom zeker opnieuw online aankopen doen!

Vlot

Snelle correcte levering.

Veel keus

Ondanks fout bij betalen kreeg ik alsnog de korting. Fijne service. Helaas door drukte bij post nl lang moeten wachten op levering.

Helemaal prima, zou zo weer bestellen!

De bestelling werd prima en snel geleverd. Ook vragen weten ze snel te beantwoorden. Ik had een keer 2 producten besteld uit verschillende series. Dit was de bedoeling, maar hier werd ik wel op geattendeerd, wat ik heel netjes vond. Ga zeker vaker bestellen, de producten zijn fantastisch!

Super snelle en goede service

Betrouwbare en supersnelle afhandeling!

Mooie website met duidelijke info. Betrouwbare en supersnelle afhandeling. Met zorg verpakt en snel verzonden. Absolute aanrader!

Kado slecht ingepakt

Een duidelijke website en de levering is snel. Echter, ik heb €1 betaald voor het inpakken. Bij ontvangst waren alle ringen in 1 kadozakje gestopt. De prijzen zaten er nog aan en de ringen zaten nog in de plastic verpakking hoe de webshop deze ook binnen heeft gekregen. Erg jammer en zonde van de beleving om de ringen te ontvangen en/of kado te geven.

Er was een foutje geslopen in mijn bestelling. Er was iets niet doorgekomen. Dit is super verholpen door de goede service van SJD Jewerly.

Superservice

Vriendelijke meneer en passende oplossing, tevoren nazenden van een foute bestelling met vertrouwen dat ik iets terugstuur...!geweldig!! Ik ga dat ook gewoon doen natuurlijk.. top!

Zeer tevreden en blij met de aankopen

Ik ben zeer tevreden en blij met de aankopen. Snelle levering en goede service.

Snel en keurig

Ik had wat fout gedaan met de bestelling, ik kreeg snel antwoord en werd gelijk geregeld. Bestelling kwam keurig verpakt binnen.

Slecht mijn ringen zijn nog niet binnen en zie niet wanneer ze komen

Mijn bestelling komt niet binnen en code geeft aan dat het nog niet verzonden is dit na bijna een werkgelegenheid te hebben besteld En mail adres niet klopt

Gewoon top

geweldig assortiment en zeer klantgericht

Zeer snelle en vriendelijke service

Goede informatie en meteen reactie.

Tevreden met bestelling

Zeer tevreden!

Ondanks de Sinterklaas drukte, had ik mijn pakketje toch snel binnen. Het was goed verpakt, en ik ben blij met mijn aankoop.

Enorm veel keuze, makkelijke bestelprocedure, goede communicatie en snelle levering, kortom een top ervaring!!!

Al vaker hier besteld , altijd netjes op tijd en keurig verpakt.

Afrekenen verloopt moeizaam.

Bestellen ging vlot. Alleen afrekenen verliep wat moeilijker. Mail gekregen dat betaling nog moest gebeuren. Uiteindelijk ander betaalmiddel gekozen en dan lukte het wel. 4 dagen later was bestelling er.

Gewoon geweldig

Nette communicatie, je weet precies in welk stadium je bestelling zit Wordt netjes en goed in gepakt Bestel hier daarom met regelmaat

Ruime keuze aan ringen en een prima prijs. Je kan echter niet iets voor onder de €25 bestellen. Dan leveren ze gewoon niet. En ik had 2 ringen besteld en krijg die dan samen in één papieren doosje geleverd. Terwijl het twee verschillende cadeaus zijn. Moet nu dus wel weer opzoek naar een leuke verpakking voor de tweede ring. Jammer.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.