Erg tevreden over de goede en snelle service

Goede en snelle service. Erg tevreden over het bestelde product.

Fijne service

Fijne service, mooie volledige website

Prima afhandeling bestelling

Afhandeling van de bestelling prima. Eenvoudig winkelen op de website. Overzichtelijk en logisch. Inloggen en account aanmaken nog steeds niet gelukt. Werkt niet heel soepel.

Le top.

Tout est toujours parfait chez SJD Jewelry. Rapide et commande au top. Merci à vous.

Dit is mijn webshop,

Ik ben zeer tevreden, en vind het ook super leuk dat als je aanmeld,altijd 5%korting krijgt. Dat is nergens, dus dat zijn 2 vliegen in 1 klap.Zeer tevreden en altijd korting.

Levering was prima

Goede verzorging. Helaas was 1 steentje verkeerd geleverd. Het artikelnummer klopte op de bon die erbij zat maar het was toch het verkeerde steentje vivid opal. Ik had met bolle steen besteld met het juiste artikelnummer maar een plat opal vivid White steentje is meegeleverd.

Snelle reactie en netjes verzonden

Fijne site om te bestellen

De site is gebruiksvriendelijk ende levering was snel. Alles was goed verpakt. Netjes op de hoogte gehouden via de e-mail.

Uitstekend!

Mijn eerste bestelling bij SJD. Snelle levering, keurig verpakt. En als extraatje een mooi tule zakje. Ik zou hier zeker vaker bestellen.

Super goede en snelle afhandeling

Ik heb geen aanmerkingen. Ben heel tevreden ga vooral zo door. De artikelen worden leuk opgestuurd in een mooie doosje met een leuk kado zakje leuk om kado te geven.

Ruime keuze, vlotte behandeling.

Tot nu toe nog goed. Er is een retour zending met een nieuwe bestelling. Ben benieuwd of dat ook een beetje vlot verloop. Wel jammer dat retour zendingen de portokosten zelf betaald moet worden. Heb ook regelmatig wat besteld en deze zijn niet verrekend met de vaste klanten korting.

Ultra snel en perfecte levering.

Ben altijd heel tevreden over de service, levering en de produkten! Vindt het ook een goede webshop!! Top, kan hun alleen maar aanbevelen!!

Heel prettig snel bezorgd

De aankoop verliep prima

Tot nu toe is het goed gegaan met de levering prima . Het kado moet nog even wachten tot kerst en dan hoor ik of de keuze ook goed is

Super service!

Super service! Ik kreeg zelfs met terugwerkende kracht de black friday korting teruggestort, omdat ik vergeten was de kortingscode in te voeren bij het afrekenen.

De communicatie ging goed, maar de aflevering minder goed

Vooraf een mail ontvangen over de bestelling. Maar bij de bestelling bleken 2 ringetjes te zitten die in de verpakking rondzwierven, Waardoor we flink moesten zoeken naar de ringetjes. Handig is dat deze vrijwel onzichtbare ringetjes ook in een zakjes zitten net als de ringtjes. Waardoor je niet op je knieën door huis moet om de ringetjes wel te vinden.

Top klantenservice!

Snelle reactie, correcte levering en zeer goede communicatie. Een echte aanrader!

Snelle en correcte levering

Zo als andere keren weer zeer tevreden over de verzorging van mijn ixxxi ringen

Zeer goede ervaring!!!

Ik heb al meerdere keren besteld bij SJD Jewelry. De communicatie is goed en de levering is snel. Ik blijf hier bestellen.

Goede collectie en snelle reactie bij vragen

Ik heb goede ervaring met een snelle reactie op mijn vragen.Ook qwa collectie, mooi en leuke prijzen van sale artikelen

Super service

Goed geholpen

Ring plus steentje besteld. Steentje was niet voorradig mooi alternatief voorgesteld

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.