Snelle levering, leuke prijzen

Dat is nog eens leuk shoppen. Goede prijzen, zeer snelle levering en ook nog super leuk verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering en hele mooie sieraden.

Snelle levering en de ringen zijn prachtig!

Prima ervaring

Goede levering

Prettige, betrouwbare leverancier van mooie Melano sierraden.

Mijn mails worden altijd netjes beantwoord binnen een dag. Alles wordt zo snel mogelijk, keurig ingepakt verzonden.

Ik kom nog terug. Snel en kwaliteit

Snelle levering. Goede service en prijs

Contact gehad met Monique en op een vriendelijke manier te woord gestaan

Zeer mooi site, zeer betaalbaar, goede service en zeer snelle levering.

Altijd netjes en keurig verpakt

Prettig

Goede levering

Goede levering, alles keurig netjes verpakt en een goede track en trace

Accuraat

Stipt, duidelijke foto.s

Fijne webwinkel

Wederom een fijne ervaring. Snelle levering, producten altijd op voorraad. Mooi ingepakt, altijd een kadootje voor jezelf om uit te pakken. Tot snel!

Snelle levering. En artikel is zoals ik het wou

Fijne webshop

Groot assortiment ixxxi ringen en snelle verzending.

Probleem opgelost

Het pakketje was kwijt bij postNL, na de beoordeling is direct contact met me opgenomen en hebben ze het meteen opgepakt. Hierop volgend is de bestelling uiteindelijk een dag later geleverd. Goed opgepakt/opgelost dus!

Super service!

Ben heel blij met mijn bestelde ringen! Na een levering probleem door een fout bij de vervoeder, is dit na mijn mail direct opgepakt en had ik de ringen de volgende dag in huis. Super service!

goed bedrijf dat problemen snel wil oplossen.

Ik werd netjes gebeld nadat ik aangegeven had dat ik na zes dagen het pakket nog niet ontvangen had. Tijdens dat telefoon gesprek werd ook aangegeven dat als ze geen uitkomst van postnl zou komen zij het bestelde artikel nog een keer opsturen. De dag erna hebben zij (SJD Jewelry) contact met post nl opgenomen en mij gemaild dat ik de keuze kreeg of ik het artikel gelijk wou hebben of wachten op postnl. Maar ik kreeg op dezelfde dag een mail van postnl dat het pakket s'middags geleverd zou worden. Dus kon ik daar van afzien en zij ook een goede service noem ik dat.

gewoon goed

mooie prijzen

vlug antwoord op een vraag, persoonlijke aanpak

Na vervelende start een te vrede klant!

Levering van het bestelde sierraad was laat, na telefonische contact hebben ze alles in werking gezet om het sieraad zo snel als mogelijk te leveren. En dat is gelukt.

Superservice

De ringen waren supergoed verpakt en heel mooi. Binnen 2 dagen had ik ze in de bus. Voor herhaling vatbaar. Chapeau

Excellente service

Vlot besteld, vlot geleverd met de correcte opvolgingsinfo en mooie sieraden.

Goeie duidelijke site

Prima service en snelle levering.

Vlotte verkoop

Vlotte en veilige verkoop.

Super, goed geregeld

Alles perfect!

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.