Prina ingepakt

Snel en netjes geleverd

voor de liefhebber van ixxxi sieraden.

Supersnelle levering in goede verpakking.

Binnen een paar dagen mijn bestelling op de mat. Fijn dat er ook meteen een aantal ‘pasringetjes’ bij zaten.

Goed Het sieraad was snel binnen een mooi ingepakt voor kerst

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke communicatie. Leuke korting voor vaste klanten

Snelle levering en goede prijs

Nette service

Snel geleverd .. goed verpakt.. tevreden dus

Top service!!

Ik zou SJD Jewelry aan iedereen aanbevelen. Snelle levering, alles super netjes verpakt. Kan niet beter!

Melano ringen

2 Melano ringen besteld, keurig en netjes opgestuurd gekregen en als extra een doosje chocolade, complimenten

Fantastisch! ;-)

Mijn eerste bestelling kwam open aan. Er zat niets in. De teleurstelling was erg groot. Een mailtje verzonden en twee dagen later lag er een nieuwe pakketje op de deurmat. Dankjewel voor jullie snellen reactie. Ik ben er erg blij mee! :-) Top!

Prachtige juwelen snel geleverd

Bijzonder tevreden over de kwaliteit en de snelle verzending van mijn aankoop + zeer goede communicatie.

heel goed

Hele snelle levering en alles netjes verpakt.

Supper

Ik zou hier zeker weer wat kopen super service

Goede prijs, snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Men komt beloftes na.

Correcte levering

Kiezen op mooie website en bestellen. Prima

vlotte levering

meteen reactie op e mail.netjes verpakt leuke prijs blij mee,zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie sieraden en aanvulling op IXXXI

Voor het eerst bij jullie besteld, erg blij met de bestelde sieraden. Snelle levering en goed verpakt. Kom zeker terug als ik weer wat nodig hebt.

Super service, makkelijk online te bestellen

Een zeer prettig bedrijf, met vriendelijk service. Zodra je besteld, krijg je netjes bericht, ook in het weekend. Binnen 3-4 werkdagen ontvang je je bestelling. Zeer tevreden en raad dit bedrijf ook aan iedereen aan.

Correcte levering

Snel en verzorgd

Binnen een vloek en een zucht waren de bestelde artikelen inclusief extra inpakmateriaal bij mij thuis.

Alles in orde, vlotte levering

Zoals altijd snel en netjes

Snelle bezorging en mail van verzenden enz

Heel veel keuze

Snelle levering, en een zeer uitgebreid assortiment. Ook de bezorging super netjes geregeld. Alles zat goed verpakt.

Ruim assortiment, snelle levering

Ruim assortiment, dat wat ik hebben wil is altijd op voorraad en snel geleverd. Klantenservice geeft snel, duidelijk en vriendelijk antwoord

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.