Heel erg tevreden met mijn nieuwe ixxi

Mooie aanbiedingen

Ruime keus, super snelle levering. Leuk verpakt met wat extra's. Zeer tevreden.

Super snelle levering. Alles zeer netjes verpakt. Erg blij met mijn bestelling. Zeker niet de laatste x

Snelle service mooi product

Prima website en snel ontvangen.

Voldoende keuze en leuke aanbiedingen.

Snelle levering, netjes verpakt

Prima. Snelle levering. Netjes verpakt. Veel keuze.

Super goed

De betaling was van mijn kant niet goed gegaan maar klantenservice heeft het direct in orde gemaakt! Snelle levering in leuk cadeau zakje....

Ik stelde een vraag wanneer een vivid meddy weer beschikbaar zou zijn. Kreeg snel daarna berichtje dat het er weer was. Fijn die terugkoppeling.

Steentje van een meddy liet los, was snel omgeruild voor een nieuwe!

En leuk ingepakt met een persoonlijke touch!

Slechts 1 minpuntje maar verder goed

Bij mijn eerste bestelling kon ik korting krijgen als ik mij registreerde maar ik kreeg de kortingskaart code pas na mijn bestelling Beetje jammer denk ik dan

Perfect en snelle levering

Prima en snelle levering

Nette site, snelle levering

Een hele overzichtelijke website, snel geleverd en duidelijke mails.

Snelle levering!

Mooie melanosteentjes, snel geleverd, ben tevreden.

Te groot verpakt.

Twee mini oorknoppen als brievenbuspakket met hoge kosten verpakt. Kan veel eenvoudiger verstuurd worden in een gewone enveloppe. De stekertjes op een kartonnetjes plakken en het scheelt zomaar bijna €5,00. Dus nee, voor mij geen zaken meer met SJD Jewelry.

Snelle en duidelijke levering

Doordat ik een fout in e-mailadres had gemaak was de bestelling fout gegaan. Dit is zowel via mail en telefonisch goed opgelost en zo kreeg ik toch op korte termijn mijn gewenste bestelling kreeg. Toppie.

Zeer positief

Mooie prijs/kwaliteit, en snelle service.

Oke

Altijd geweldig

Goede ervaring. Nette service. Snelle levering.

Snelle service en onzettend verzorgd en kwaliteit

Een snelle bezorging, verzogd verpakt en een goede communicatie en snelle afhandeling! Een aanrader, moooe collectie juwelen en ruime keuze voor ieder wat wils! Een aanrader! Top!

Ik had een bestelling gedaan twv 78 euro. Helaas was de basisring te breed en heb ik deze moeten retourneren en ruilen samen met nog een ring, voor een andere maat en andere vulring. Dus nu iav de ruiling. Maar kreeg netjes antwoord op mijn mail. Dus voorlopig prima.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.