Lekker probleemloos shoppen

Alles gaat soepel makkelijk en snel verzonden. En super leuke sieraden!

Altijd SJD Jewelry

Goede communicatie, snelle levering, goede prijzen, zowel voor IXXXI als Melano jewelry.

As joias mais bonitas podemos encontrar aqui e misturar

Tenho varias joias e soro todas servico 5 estrelas

• Você nos recomendaria? sim

Wat een fantastische service! Niks is hier te veel!

Na het uitzoeken van mijn prachtige ring drukte ik ontzettend blij op de bestel knop. Nadat ik dit had gedaan twijfelde ik toch of ik wel de juiste combinatie had gemaakt t.o.v. de grootte van de ring. Ik werd keurig gebeld en er werd spontaan aangeboden om even een foto te sturen van het resultaat en andere mogelijkheden. Ontzettend nette service! De bestelling kwam al snel keurig netjes verpakt binnen. TOP!

Beautiful as expected. Fantastic service

Very efficient and professional service. Fantastic way of tracking my order. I have just come back to order new jewellery.

Duidelijk en vriendelijk

Heb de IXXXI ringen besteld via de webshop. Dit was duidelijk en de ringen werden op tijd geleverd. Communicatie over de behandeling van je product van bestellen tot bezorgen was prima.

Zeer goed, snelle levering, goede service

geweldig

alles netjes ingepakt levering optijd

Prima webshop,kan niet anders zeggen!

Zeer fijne webshop,snelle levering,alles naar wens en goede aanbiedingen!

Zeer tevreden. Duidelijke, eenvoudige site. Zeer zeer snelle levering.

Alles netjes geleverd en goede service!

Overzichtelijke website met goede aanbiedingen. Gemakkelijk te bestellen en goede, snelle levering!

Alles super netjes Verzonden!

Goede ervaring. Netjes opgestuurd.

Zeer tevreden, voor herhaling vatbaar

Al 2e keer besteld, telkens een zeer leuke ervaring. Als er iets niet beschikbaar is, word je hier snel van verwittigd. Ook de levering is zeer vlot verlopen. Kortweg: TOP!

Het was prima, maar de volgende keer bestel ik ergens anders

Op de site staat een belofte dat het meteen wordt verzonden als je "voor 8 uur besteld". Zonder de kleine letters te lezen ging ik er vanuit dat dit 8 uur 's avonds was, ze bedoelen echter in de ochtend. Wie winkelt er nu zo vroeg? De klantenservice reageerde snel (met spelfouten) dat ik de voorwaarden verkeerd begrepen had. Ik ben tevreden met de sieraden, het was netjes verpakt, maar ze zijn te laat bezorgd. De volgende keer bestel ik het ergens anders.

Super service

Snelle verzending!

Goede service, goede deals

Ik ben heel blij met de ringen. Ze zijn snel verzonden en de prijs was goed.

Goede surves snelle levering

De surves is goed snelle levering en heb je vragen staan ze voir je klaaar ook via de mail ik ben zeer tevrede dikke 10 steren Groetjes Lenie zeer tevrede klant van ixxxi

Snelle reacties en goede service.

Bestelling is prachtig ook omruilen gaat makkelijk.

Mooie ring besteld en eerder al een armband. Omruilen voor een andere maat gaat makkelijk en snel. Sieraden komen overeen met afbeeldingen op de website.

Mijn eerste aankoop was goed, er was een ring niet meer aanwezig in mijn maat en ze stuurde me meteen een mail om sit te laten weten. Kon kiezen voor een andere ring.

Goede service en een snelle levering

Snelle service... goed verpakt

Blij met mijn ixxxi ringen. Zo in deactie veel ringen kunnen bestellen voor een klein bedrag. Dan is het nog eens leuk!

Mooie juwelen, vlot geleverd

Mooie juwelen, nieuw en in sale, zeer vlot geleverd met een zeer vriendelijke klantendienst.

vreselijke service

De ring die ik had besteld was te klein, dus had ‘m teruggestuurd om om te ruilen voor een maat groter. Had van te voren al gecheckt of de retourzending gratis was, maar deze kosten moet jezelf betalen. Maar tot mijn verbazing moet je óók de verzendkosten betalen om je nieuwe maat opgestuurd te krijgen. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt. Los daarvan de manier waarop er gemaild wordt is niet klantenservicewaardig; veel slordige spelfouten, en heel onduidelijk. Je krijgt geen antwoorden op je vragen. Zwaar irritant dat je vervolgens drie mails verder bent voordat je enigszins een soort van antwoord heb. Ik heb mn geld teruggekregen en ga nu naar de plaatselijke juwelier.

Geweldige webwinkel.

De site is heel overzichtelijk, alles bij zijn soort. Een snelle, verzending, en mooie prijzen. Alles bij elkaar ook een fijne service, via de mail krijg je een fijne uitleg over de sieraden. Zeker een aanrader om hier je sieraden te kopen.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.