Goede en snelle service

Bestelling kwam snel en in goede staat aan.

Snel en vriendelijk!!

Fijne site

Geweldige site met goede service

Tevreden

Gemakkelijke site

Perfecte klantenservice

Goede service perfecte klantenservice. Snelle reactie op vragen, zeer klantvriendelijk,snelle levering en goede producten.

Ben erg blij met het product en was netjes opgestuurd

Goed aanbod met mooie prijzen. Enkel zouden er meer verschillende maten aanwezig mogen zijn. Levering is zeer keurig. Iets langer wachten op levering, maar dat wordt netjes vermeld.

Ruim assortiment, wel lang moeten wachten

Mooie, overzichtelijke site. Ruim aanbod. Echter wel meer dan een week op mijn bestelling moeten wachten. Verder prima service.

Hele duidelijke en overzichtelijke internetsite. Fijn dat alles zo snel geleverd wordt. Netjes verpakt en vriendelijke mails. Ook fijn de tip van het zwarte rubbertje! Kortom ik ben blij dat ik jullie gevonden heb.

Prachtige ring

Bij SJD een prachtige ring samengesteld.

snelle service

verschillende sieraden besteld, werd snel geleverd naar belgie ook duidelijke info gekregen over de producten zelfs erg tevreden klant !

mooi assortiment, goede prijs en snelle levering

ondanks Corona een snelle levering eb correcte afhandeling

Geweldig!

Meerdere bestellingen gedaan. Super snelle levering en geweldige collectie. Goede acties kortom mijn adres voor Melano!

Snel en efficiënt perfect

Heel snel geleverd, heel goed ingepakt !

Reeds meerdere keren bestelling geplaatst,altijd super tevreden!

Snelle levering,altijd tevreden!

Een aanrader

Keuze, vlotte uitlevering, mooie verpakking .

Altijd goede service en snelle levering.

snelle service, ook snelle reactie op de mail

Heel tevreden

Ben altijd heel tevreden met mijn bestelde producten en over de goede webshop, klantvriendelijk service en snelle levering! En het zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn geweest!! Kan zij zeker aanbevelen!!!

Super, heb voor de tweede keer iets bij jullie besteld en jullie hebben mij als klant erbij.

Alles op voorraad, snel in huis. Jullie hebben mij als klant erbij. Altijd korting als klant. Iets wat ik super vind.Bestelde eerst hier bij onze lokale ixxxi winkel, maar ben daar zo in teleurgesteld, omdat ze een Aktie hadden voor 2 dagen van 25%korting, maar die werd gesloten omdat ze teveel bestellingen binnen krijgen. Daar sta je dan als vaste klant, vond dat echt zo waardeloos. Dus jullie hebben mij als klant.

Ik heb de verkeerde bestelling ontvangen en krijg geen reactie op mijn e-mail.

Ik heb twee balletjes besteld voor mijn ketting. Ik heb deze ontvangen. Echter een balletje in de verkeerde maat zodat deze dus niet in mijn ketting past. Ik heb gemaild, aangegeven dat het verkeerde is geleverd. Ik krijg geen gehoor. Ik vind dit erg vervelend en slecht.

SUPER !!!! Heel erg bedankt

Geweldige service! Als je vragen hebt, krijg je zo snel mogelijk antwoord van de klantenservice. De sieraden zijn geweldig - perfecte levering! Superaanbiedingen - wat wil ik nog meer? Dat zal niet de laatste bestelling zijn :-)

Snelle levering, super service.

Was helemaal prima

Ging vlot en prima

super snel en perfect

altijd tevreden van jullie service en snelle levering van mijn Melano bestellingen.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.