Fijne site en snelle verzending!

Ik ben heel blij met de overzichtelijke site, snelle verzending en goede service. En super blij met mijn aankopen :)

Super goede service

Snel verzonden!

Wederom snelle efficiënte service

Voor de tweede keer besteld en net als destijds opnieuw de volgende dag de bestelling in de brievenbus, netjes verpakt

Snelle levering, goede service, geweldig!!

Gewoon helemaal goed

Veel keuze, leuke aanbiedingen en snelle levering.

Geweldige service en kwaliteit

Super snel geleverd en super kwaliteit en altijd leuke korting

Goed aanbod, snelle reactie op opmerking bij bestelling, snelle levering en netjes ingepakt. Kortom prima!

Goede service en dnel bij je thuis

Mooie sieraden, snelle levering

Bestelling wordt snel geleverd, mooi verpakt, aanrader

Mooie sieraden en snelle levering.

Super snelle levering en nette behandeling via E-mail!

Mooie sieraden besteld en ondanks Corona zeer snel geleverd. Deze site is een echte aanrader! Ga zo door! 👍

Zeer correct!

Heel netjes behandeld!

Kwalitatief mooie producten, ook vernieuwend in collectie.

Altijd fijne, snelle en nette levering. Lossen netjes problemen op.

Ondanks Covid-19 is postNL vertraagd. Maar als het eenmaal binnen is geniet ik enorm van de prachtige ringen en steentjes die ik heb besteld. Alleen kon ik geen extra rubbertjes vinden op de site of hoe je dit dan kon aanvragen. Het zat ook niet bij mijn eerste bestelling. Ik wacht nu nog op mijn steentjes 😍

Erg goede klantenservice

Mijn eerste bestelling verliep vlot. Heb door de Corona maatregelen een paar dagen moeten wachten op verzending naar dit stond al keurig vermeld op de website en waarvoor ik alle begrip heb. De klantenservice was perfect en erg vriendelijk, reageerde snel waardoor een probleem met een ring die ik ontvangen had snel en perfect werd opgelost. Aanrader om hier te bestellen.

Zeer tevrede top zaak

Erg vriendelijk.als je bericht stuur snel antwoord terug in 1 woord gezegd ik ben erg tevrede over de levering is ook vaak snel ik vind het 1 goede zaak zeer tevrede ik zou zeggen ga zo door GR Lenie

Snelle verzending

De bestelling werd snel verzonden en het terugstorten van een ontbrekend artikel was ook binnen 1 dag geregeld.

super

snelle levering en alles netjes verpakt. ga zo door.

Uitermate goede service en goed meegedacht

Mijn bestelling kwam niet overeen met mijn ring. Ik ben uitermate goed geholpen om tot de juiste bestelling te komen.

Tevreden

Alles in goede orde ontvangen, duidelijke en vlotte communicatie. Langere levertijd maar tgv de corona maatregelen.

Duidelijke website en goede klantendienst

Duidelijke website en goede klantendienst

Lange levertijd ....

8 dagen na ontvangst mail met melding uw pakket is verzonden ... nog steeds niets gezien !

Snelle, correcte levering

Snelle levering, netjes verpakt. Meerder malen besteld en is altijd in orde.

Mooie sieraden, snelle levering

Just perfect

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.