Super, snel, goed en mooi

Ik ben zeer tevreden over de te ontvangen producten zeer netjes snel en mooi verpakt. Top

Gewoon prima

Vriendelijk en goed advies snelle levering

heel goed

Grote collectie, snelle levering, leuk verpakt.

Leuk verpakt. Persoonlijk kaartje erbij. Goede service.

Goede service snelle levering

Vandaag besteld volgende werkdag in huis. Producten waren zorgvuldig verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen

Goede webshop en bestelling erg verzorgd ontvangen!

Overzichtelijk webshop, goede prijs-kwaliteit, snelle levering in zeer feestelijke verpakking!🎁

Snelle en correcte levering

Netjes verpakt & snel inhuis

Ik had heel veel ixxxi ringen besteld. Deze waren allemaal netjes verpakt. Ook was mijn bestelling heel snel binnen. Ik ben erg blij en tevreden over mijn aankoop!

Weeral prima service, heel knap van jullie in deze moeilijke tijden!

De juwelendoosjes zijn mooi en praktisch, just what I needed!

geweldig

zeer goede service ,snelle levering en mooi verpakt.

Goede site met mooie sieraden

Snelle en goede service. Mijn bestellingen zijn in deze gekke tijd echt snel alsnog geleverd en ik vroeg bij mijn tweede bestelling ook of ik er een doosje bij mocht om mij meddy's van Melano in te bewaren. Ik werd blij verrast want ik kreeg echt een aantal doosjes. Ook reageren ze snel op vragen via contact en de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Persoonlijke aandacht voor de bestelling!

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik een mailtje met een advies. Dat liet mij zien dat er ook achter de schermen met je wordt meegedacht. Mijn complimenten!

Zeer goede kwaliteit, snelle verzending

Duidelijke website, leuke acties, snelle verzending, netjes verpakt

Snelle levering maar 1 steentje was er niet bij

Snelle levering maar 1 steentje was er niet bij

Mooie ring, levering duurde lang.

De ring die ik had uitgezocht, was voor een mooie prijs afgeprijsd. Ik had op zaterdag de bestelling geplaatst, en deze zou volgens de 'Corona-informatie' op maandag verzonden worden. Aangezien ik de woensdag jarig was, zou hij ruim op tijd binnen moeten zijn. Echter is de ring pas donderdags aangemeld bij PostNL, waardoor mijn cadeautje te laat was. Erg jammer en ik weet niet of ik hier nog weer een bestelling ga plaatsen, ondanks de 5% korting.

top

geven goed advies.

Super service

Super service en hele vlotte comunicatie

Goeie en vlotte service!

Goede en vlotte service!

Prima site!

ervaring met de bezorging van bestelde artikelen website is ook overzichtelijk

Fijne webwinkel

Fijne site waar gemakkelijk op gezocht kan worden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van se status van je bestelling. Bestelling klopt tot nu toe prima.

snelle bezorging

Mooie collectie , veel keus

Snelle levering, verzending mooi verzorgd

Snelle levering...

Amazing

Great stuff, love the products

Super service!

Snelle levering, erg klantvriendelijk! Gewoon top! zou zeker wéér bestellen!

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.