Snelle levering, goede service, prachtige producten.

Veel keuzes, mooie sieraden en bijna alles op voorraad. Vlotte levering naar België 👍👍👍👍

hele leuke sieraden voor leuke prijs

Ik heb al een aantal keren via buy Melano online besteld en altijd keurige en snelle levering, duidelijke website,mooie sieraden. Een keer een verkeerd artikel geleverd gekregen en dat is ook snel en netjes opgelost.

Goed en snel!

Grote keuze en snelle levering. Prima

Snelle levering! Mooie sieraden.! Echt een aanrader

leuke sieraden. snelle levering.

hele leuke sieraden. goede service en snelle levering. op de website mis ik een filter om bijv. enkel op 1 materiaal kleur te kunnen zoeken. de kleuren van de steentjes op de foto's zijn niet zo goed. wat ik heel leuk vond waren de inspiratie foto's. de namen en settings werden duidelijk vermeld. de verschillende maten van de stenen waren duidelijk te zien.

Supersnelle en goed verzorgde levering!

What you see is what you get! Duidelijke foto’s op de website. Geen verrassingen bij arriveren van de bestelling. Aanrader!

Fijne website en snelle levering.

Fijne website en snelle levering.

Goede en snelle nette levering

Goede service en snelle levering.

gewoon goed

gewoon goed!

Zeer goede service

Er was iets niet vooradig en dan nemen ze contact of er iets anders in de plaats mag

Zeer goede en super snelle service !

Heel goed.

Mooie sieraden, snelle levering!!

Zeer tevreden. Altijd goed verpakt en vooral snelle levering. Top gewoon

Snel en goed.

Overzichtelijke website en mooie aanbiedingen

Mooie sieraden!

Ik vindt bijna alles wel mooi, Kan haast niet kiezen. Site is overzichtelijk en goed ingedeeld.

Erg tevreden, snelle en goede service

Goede service, snelle levering.

Snel geleverd mooi assortiment

Fijne website snelle levering leuke acties

Mooie collectie en super service!

Geweldige webshop met heel uitgebreide collectie. Een goede service en snelle levering! Heel blij met mijn bestellingen en beveel deze webshop zeker aan!

Helemaal top

Snelle service en levering.

Prima service en snelle verzending

Heb hier al vaker besteld en zal zeker weer bestellen. Snelle levering en bij vragen zijn ze altijd goed bereikbaar.

Goede, snelle service en kwalitatieve producten

Ben zeer tevreden van de snelle levering. Mooie website met duidelijke info en foto's. Prijs-kwaliteitverhouding is in orde.

Geweldige webshop met heel mooie spullen,goede service, snelle levering! Heel tevreden met mijn aankopen, zal zeker vaker bestellen!! Top

Krijg wat ik bestel.of je mag en kan een andere uitzoeken. Veel keuze en aanbiedingen.

Amazing

Amazing services, very fast delivery will buy again for sure

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.