Professioneel en klantvriendelijk

Ik ben zeer tevreden! Ik had bij de eerste bestelling niet in de gaten dat de meddy niet op de ring paste.Correct afgehandeld,en ook snelle bezorging. Veel dank.

Helemaal geweldig

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Meerdere malen besteld! Nu alleen nog sneller in huis dan verwacht! Ook leuk is als je vaste klant bent, je altijd 5% klanten korting krijgt! Ik blijf hier bestellen! Ga zo door

Wat een fantastische webshop,zo veel keus en wat een goede service

Heel tevreden!

Er is keuze genoeg en de prijzen ok. Af en toe een korting, meer moet dat niet zijn 😉 De extra elastiekjes is ook een pluspunt.

Superservice

Zoals 99% van de mannen bestelde ik veel te laat. Omdat de winkel in Stein waar ik het artikel wilde ophalen werd verbouwd kon ik niet terecht op de gewenste dag. Dat bleek geen enkel probleem; er werd spontaan aangeboden het de bestelling langs te brengen omdat wij dichtbij Stein wonen.

IXXXI ring besteld, alle afzonderlijke zakjes werden meegeleverd en er zaten extra elastiekjes bij, top!

Snelle levering! Veel keus

Bestel tegenwoordig al mijn ixxxi ringen hier, snelle levering, veel keus en goede service

Groot assortiment goede prijzen

Groot assortiment goede prijzen en netjes snel bezorgd.Wat wil je nog meer😉

Keurig netjes en snel

2e bestelling binnen een week de deur uit. 1 dingetje je kan geen post locatie kiezen. Maar top bedrijf

Goede communicatie, snelle levering, netjes verpakt.

Voortgang van de Ixxxi bestelling werd steeds keurig gecommuniceerd. Bij de bestelling werden nog een aantal elastiekjes geleverd om het verschuiven van de ringen te voorkomen. Goede en snelle service.

Goede service snelle levering

Er was een ring niet meer beschikbaar en daar werd meteen netjes contact over opgenomen. Fijne website

Snel en zeer goede service

Snel en zeer goede service.

Duidelijke site en prima service

Snelle levering en alles prima verpakt

Snelle levering, super netjes verpakt.

Zeer tevreden!!

Mijn bestelling gedaan, super snel in huis. Mooi verpakt, extra zakje eromheen. In één woord top!!!!

Sublieme service!

Stipte levering. Snel antwoord op mijn mail. Geen problemen qua retour.

uitstekend

Prima winkel ook al bestelde ik verkeerde artikel. Kreeg direct mijn geld teruggestort. Ga hier zeker opnieuw winkelen!

Super site super survice

uitstekend

snelle en nette levering

Super snelle service

Goede en snelle service, netjes verpakt en mocht je iets terug sturen geen enkel probleem. Even een mailtje sturen en 👍

Snelle service. Goed verpakt

Snelle service en goed verpakt. Leuke aanbiedingen.

Prettige samenwerking met een bedrijf wat alert is en meedenkt

Mooie ring, vlotte levering.

Duidelijk, overzichtelijke site, en Monique is heel vriendelijk en vlot in het beantwoorden van een mailtje.

Duidelijke communicatie, snelle levering en mooi product

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.