Ik wil een item retourneren maar krijg geen reactie

Ring + steen besteld. Wil de steen retourneren en moest daarvoor een mail sturen naar buy-melano, maar krijg daar helemaal geen reactie op dus geen idee waar ik het pakket heen moet brengen. Ring is wel mooi. Bestelling kwam ook snel.

Super service.

Voor mijn vrouw een mooie ring besteld voor kerst ...kwam keurig binnen en op tijd.Met kerst gegeven en .... te klein ......grrrrrr. Netjes het retour formulier ingevuld en binnen no time had ik de ring een maatje groter weer binnen ik blij mijn vrouw super blij. Alles super geregeld TOP service heel tevreden aanrader voor mooie sieraden .

Geweldig!

Mooi product, geleverd in originele verpakking zodat je kunt zien of de maat, kleur juist is.

Mooie, uitgebreide collectie.

Collectie en service is prima. Jammer dat bestellingen onder 24,95 niet worden toegestaan vanwege verzendkosten. M.i niet meer van deze tijd als webwinkel.

Snelle levering!! Top service

Zeer mooie producten, ben zeer tevreden

Super service ook bij retour zenden

Snelle correcte levering! Retourzenden geen enkel probleem en geld netjes terug op de rekening.

Snel en degelijk

Snelle service.Goed verpakt. Mooi materiaal

Duidelijke website, snelle levering, mooie aanbiedingen 😁

Super snelle levering

Niet geweten dat ik een verslaving erbij zou krijgen! Maar ik ben helemaal weg van de ixxi

Mooie website, makkelijk bestellen en snelle levering.

Ben zeer tevreden over de behandeling van míjn bestelling.

Vriendelijk, duidelijk en nette afhandeling.

Zeer teleurgesteld. / uiteindelijk na berichtgeving keurig afgehandeld.

Na vorige goede ervaring worden nu melano balletjes in 'n totaal verkeerde maat opgestuurd. 4 stuks. Even controleren denk ik dan. Bij retourzending moet ik dan ook nog zelf!!!! De retourkosten betalen terwijl ik ook al telefonisch contact gezocht had met jullie. Zeer teleurstellend./ Men heeft mij na aanleiding van mijn reactie gemailed en alles keurig afgehandeld; restitutie van retourkosten. Chapeau!!

Mijn bestelling was er ondanks de feestdagen binnen 3 dagen. Het geleverde artikel voldoet volledig aan mijn verwachting.

Snelle en correcte levering van een mooi product.

Snel en correct geleverd.

Levering duurde wat lang, dit kwam door de post. Kreeg snel antwoord op míjn vraag. Goed en makkelijk contact te leggen.

Precies zoals het hoort. Netjes verpakt en de bestelling was compleet.

Snel geleverd en netjes verpakt

Bestelling voldoet aan alle verwachtingen

Besteld en precies wat ik er van verwachte! Snel verzonden, netjes verpakt! Ik ben er heel blij mee

Goed en snelle levering

Website is duidelijk. Levering was snel. Het bestelde inpakken, zoals ik had gevraagd, had m.i. wat leuker kunnen worden ingepakt ipv In een zakje. Toch ook voor betaald. De ontvanger is er blij mee, paste goed

Mooie en duidelijke website. Origineel concept.

Mooie website. Soms stroken de kleuren van de meddy's op de website niet met de kleuren in werkelijkheid.

Super goede service

Spoedige levering

Ondanks de eindejaarsdrukte bestelling toch op tijd en compleet ontvangen.

Content !

Goed op de hoogte gehouden betreffende levering. Netjes verpakt ontvangen.

Zeer snelle levering ! Helaas was het bestelde te klein en heb ik het terug moeten sturen.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.