Leuke aanbiedingen/kortingen en supersnelle levering!

Duidelijke en makkelijk website, snelle levering en goede communicatie 👍

Bestelling via de website gedaan. Omdat er 1 ring niet op voorraad was, is de bestelling iets later verstuurd. Hierover vooraf netjes geïnformeerd. Aanbevelen: dikke JA!

Het hadden 4 sterren kunnen zijn

Alles is goed verlopen, de bestelde cadeauverpakking Leuk gedaan. Alleen hoe 2 ringen op elkaar in een plastic doosje gepropt waren Was niet een mooie verrassing. Dus die presentatie kan beter.. Vandaar 3 sterren. Verder tevreden

De producten en de levering voldoen aan de verwachtingen

Mooi en makkelijk

Prachtige steentjes voor mooie ringen die gemakkelijk te vervangen zijn zodat ze mooi passen bij elke outfit.

Prima.

Goede prijs, snelle levering en een mooie duidelijke website! Zeer tevreden.

TOP Service

TOP producten en snelle levering.

Mooie prijs snelle levering

Nog geen ervaring

Geweldige service en snelle levering!

Ik had mijn eerste bestelling niet ontvangen via Postnl. Kreeg meteen een nieuwe toegestuurd, écht super tof!

Geweldige webshop

Mooie aanbiedingen en snelle service. Mijn artikelen waren goed verpakt en zagen er precies zo uit als op hun site. In 1 woord, TOP Ik ben er heel erg blij mee en degene die een paar ixxxi ringen krijgen met kerst, zal er ook erg blij mee zijn.

Super snelle levering

Altijd netjes snel geleverd. Top service

Goed geregeld!

Prima ervaring. Duidelijke website, snelle levering en keurige levering.

Snelle levering. Zeer tevreden.

Geweldig!!!

Snelle levering zelfs in de drukke decembermaand. Goede verpakking ,debestelling was ook nog eens verzekerd.

Retour alsnog betalen!

Artikel retour gestuurd, retourformulier, retour etiket, begeleidende mail, antwoord ontvangen, artikel terug ontvangen, niet uit verpakking geweest, en nu artikel kwijt! Of ik maar even wil betalen!

Goed, levering zou sneller kunnen.

prima website, snelle levering, goede service

ik had de door mij bestelde artikelen snel in huis. 1 ring moest ik helaas terugsturen omdat deze niet voldeed aan mijn verwachtingen. het geld heb ik retour gestort gekregen. prima service. snelle communicatie via mail.

goede communicatie, uitstekende service!

zeer positief.

Super tevreden!

Duidelijke website en snelle verzending en goede prijzen!

Zeer goede service

Bestelling was makkelijk af te ronden en te volgen. Ben zeer tevreden

Super service

Mooie sieraden, goede communicatie, top

super

ik heb goed ervaring met sjd jewelry. site heel duidelijk en bestellen makkelijk en snelle levering.

It was a very good experience

Easy to pay, follow up of the order was ok, good box to protect my order and finally you ask my feedback as customer ! Thank you !

Mooie producten, snelle levering

Absoluut een aanrader!

Heel goede site

Allé nieuwigheden van ixxxi in primeur. Vlotte levering!

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.