goede service!! ook bij retourneren direct geld terug

goede service!! snelle levering!! ook bij retourneren direct geld terug

Zeer correct en snel

Zeer goed!

Goede communicatie & meedenken! Ring was er niet meer en men bood direct een goed alternatief aan!!

Altijd oplettend en pro-actief

Mijn keuze was niet meer voorradig, maar daar werd snel op geanticipeerd. En de oplossing was ook zo gevonden. Altijd tevreden over de dienstverlening!

Snelle service!

Heb wat IXXXI ringen gekocht, 2 dagen later binnen gekregen. Mooi verpakt! Ga zeker weer wat bestellen...

Perfecte service

Ik heb mooie ixxxi vulringen besteld met een leuke korting. Het was netjes verpakt en had het snel in huis

Snelle en nette service Grote collectie Melano sieraden

Mooie sieraden, nette service

Veel keus, leuke acties, goed mailcontact bij vragen,snelle verzending, goed verpakt. Heel tevreden.

Super geholpen

Dik tevreden.

Duidelijke website en snelle levering

Veel keus, snelle levering. Klantenservice prima. Jammer(maar begrijpelijk) dat de outletwinkel zo ver weg is voor mij.

Snelle en nette levering.

Goede snelle levering.

Snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden. Alleen jammer dat de kado verpakking net een beetje te krap was voor het doosje met kettinkje en het doosje met hangertje samen. Wel een super leuk zilvergrijs doorzichtig zakje om het kadootje. Maakte het toch nog feestelijk.

Goede service, mooie produkten, snelle levering

Ruime keus uit mooie produkten. Snelle levering.

Stenen goed, levering cadeau waardeloos

4 stenen besteld als cadeau, 2 x 2 dezelfde. Deze waren allemaal in hetzelfde doosje geleverd in een zakje met een cadeau stikker erop. De stenen waren voor 2 personen dus kon alsnog zelf een doosje regelen en zelf inpakken. Raar dat alles in 1 doosje word geleverd en dat een zakje als cadeau verpakking word gezien, wat je als optie kon kiezen en ook extra kosten meebracht, erg jammer.

Snelle levering! Goede service!

Bestelling met een paar dagen thuis ontvangen! Heel fijn!

Super goed

En best wel snelle levering zal zeker vaker bestellen hier

helaas verkeerde maat ontvangen, gelukkig alles goed opgelost

Helaas werd me de verkeerde ringmaat toegestuurd. gelukkig werd er snel gereageerd en kreeg ik de goede maat nog voordat ik de verkeerde maat had opgestuurd. goed afgehandeld.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service en prettig contact!

Uitstekende service

ik heb de zaterdagnamiddag besteld en de zondag werd het pakket al verwerkt , snelle levering en bij een vraag over een artikel binnen de paar uur een antwoordt , top !!!

Geweldig altijd supper

Geweldig alltijd toppie

Heel vlotte en correcte service en levering.

Super bedankt voor de uitstekende service

Snelle en duidelijke reactie via de mail. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Fijne website om te bestellen.

Duidelijke website

Duidelijk en overzichtelijk. Goede fotos

Uitstekende en snelle service

Zeker aan te raden een zeer snelle en uitstekende service.een vaste klant!

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.