Pluspunten
Groot assortiment.
Pluspunten
De maximum aantal sterren zegt alles! Zeer tevreden :-)
Positive
Excellent communication and service my purchase arrived within days from ordering, and was packaged lovely!! Thank you
SuggestionsI can’t think of anything that would improve the service was amazed how quickly my order was processed
Pluspunten
Duidelijke website, , snelle bezorging, keurige verpakking. Alleen mar lof!
Verbeterpuntende korting die je krijgt als vipklant lukt mij niet te verrekenen
Bedankt voor uw feedback. Om gebruik te maken van uw VIP account dient u ingelogt te zijn. Zodra u bent ingelogt worden de prijzen meteen aangepast.
Pluspunten
Prima. Geen op of aanmerkingen
Pluspunten
Duidelijke website. Prima levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en fantastische service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bij retour geel duidelijke communicatie en super nette afhandeling!!!
Pluspunten
Snel geleverd ,alles prima in orde
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag, goede service en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Website beter bij houden. Er staan dingen op die er niet meerzijn.
Bedankt voor uw feedback. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er voorraad verschillen zijn, zeker met op=op artikelen. We doen ons best om deze van de website te halen zodra ze niet meer lverbaar zijn.
Geen, kan niet beter!!
Pluspunten
Alleen maar positief over dit bedrijf. Ik koop hier al jaren, kan het nergens goedkoper vinden incl. goede service. Mooi ook dat vaste klanten standaard korting krijgen!
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.