Pluspunten
Snelheid en voorraad. Bij een vorige keer bestelde ik ringen in twee maten en werd daarop geattendeerd, of ik niet een fout maakte in de bestelling, Erg prettig om ie controle even te hebben zodat je geen fouten maakt.
Verbeterpunteneigenlijk niet.
Pluspunten
Groot assortiment, leuke afprijzingen en snelle levering.
Pluspunten
Perfecte betrouwbare, [professionele webwinkel. Erg plezierig dat de pakketjes in de brievenbus kunnen.
Foute kleur geleverd dan dat besteld was.
Bedankt voor uw feedback. We hebben de klant inderdaad een verkeerde kleur Meddy gestuurd. N.a.v deze feedbackback contact opgenomen met de klant. En aangegeven dat ze de Meddy uiteraard kostenloos omgeruild kon worden naar de juiste kleur. Dit is de reactie van de klant" Ik ben zeer tevreden over hoe jullie mijn ontevredenheid willen verhelpen. Waarvoor dank. Ik ga het steentje wel houden en bestel mij wel nog een nieuw zwartje bij."
Pluspunten
Informatie was super, levering duurde iets langer ivm feestdagen maar werd prima op de hoogte gehouden
Pluspunten
Mooi assortiment
VerbeterpuntenSeizoensgebonden producten vind ik tijdens de koopjes goedkoper bij mijn plaatselijke juwelier
Pluspunten
Ruilen geen probleem. Kon zelfs aan huis. Prima service en communicatie. Top!!
Pluspunten
Zeer goed contact.
Pluspunten
Was de eerste keer dat in bestelde, was een beetje sceptisch en ongerust... Alles werd prima afgehandeld, zowel levering, communicatie als retour en terugbetaling! Top!
Pluspunten
Geweldige service en zeker voor terugkerende klanten
Pluspunten
Goede uitleg voor mijn bestelling. Top, ik bestel zeker nog bij jullie!
Pluspunten
Snelle levering Maar informatie niet vermelden over een ring vind ik persoonlijk niet klant bericht
VerbeterpuntenDuidelijkheid geven bij artikelen die niet compleet of niet naar behoren worden geleverd
Zoals we al eerder met u hebben gecommuniceerd , het is bij Melano bekend dat de Ovale Meddy niet altijd recht op de ring zit als je deze volledig aandraait. Dit heeft te maken met de getapte schroefdraad van zowel de Meddy als de Ring. Het artikel zoals u dat noemt werkt naar behoren maar voldoet niet aan uw verwachting. We hebben het Sieraad dan ook van u retour ontvangen en het aankoopbedrag gecrediteerd. Indien wij meerdere gelijksoortige opmerkingen krijgen over een sieraad dan voegen wij informatie toe aan de tekst. Zoals we aan u hadden medegedeeld bent u de 2de klant die deze opmerking maakt. Wij zullen nu dan ook overwegen om eventueel de tekst aan te passen bij het betreffende sieraad.
Pluspunten
Och, gewoon heel goed, kan eigenlijk niet beter
VerbeterpuntenIk zie geen verbeterpunten
VerbeterpuntenNVT
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.