Pluspunten
Prima. Eerste bestelling viel de kleur van de hanger tegen, zonder problemen omgeruild tegen portokosten.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, van iedere handeling in proces word je netjes op de hoogte gehouden. Prijzen zijn top!
Verbeterpunteniets snellere levertijd
Pluspunten
Goede prijzen en uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenDe snelheid van de pagina is ontzettend traag en laadt diverse foto's niet, dit zou eens goed nagekeken moeten worden. Ook is de communicatie niet echt geweldig... En bij mijn laatste bestelling ontving ik mijn meddy in het bestelzakje in plaats van in een bewaarbakje, erg slordig...
Bedankt voor je feedback. Wat betreft communicatie, zover wij kunnen nagaan zijn alle vragen over de bestelling meteen beantwoord en heeft er ook een omruiling plaats gevonden omdat de klant een verkeerde armband had besteld. Daarnaast heeft Melano een nieuwe branding, waarbij ook alle sieraden door Melano in zakjes met nieuw logo worden geleverd. Klant gevraagd of er nog openstaande vragen waren, tot op heden geen terug koppeling ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering. Behandeling van vragen of problemen netjes en snel afgehandeld.
Pluspunten
Snelle verzending
Pluspunten
Alles top!
VerbeterpuntenNiks aan te merken.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke site, veel keuze in producten.
VerbeterpuntenRetourneren mag iets duidelijker aangegeven worden.
Pluspunten
Had telefonisch contact. Mw. nam alle tijd voor mij, zodat ik zeker wist dat wat ik bestelde juist was. TOP! Nu twee keer twee ringen besteld, die mij heel erg goed bevallen. SJD Jewelry is een aanrader! Goede service, snelle levering!
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Alles super geklappt , Ware schnell angekommen und sehr netten Kontakt mit dem Verkäufer . Werde wieder hier kaufen ! Alles werkte prima, goederen arriveerden snel en heel leuk contact met de verkoper. Zal hier opnieuw kopen!
Pluspunten
enkel positieve punten
Verbeterpuntendoe zo verder
Pluspunten
Snelle levering, goed en leuk verpakt.
Pluspunten
Goede site snelle levering
VerbeterpuntenHad bij mijn bestelling een vraag gesteld maar geen antwoord gekregen.jammer want ik wilde nog iets bestellen als dit nog verkrijgbaar is
Bedankt voor je feedback. Initieel hadden we geen vraag ontvangen. N.a.v. deze feedback heeft de klant alsnog de vraag gemaild en is deze afgehandeld.
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.