Laden reviews...
458 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en constante productkwaliteit. Klanten noemen vaak duidelijke productinformatie en een vlotte bestelervaring. De prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service komen herhaaldelijk naar voren. Over het geheel genomen wordt Tackleshop gezien als een betrouwbare winkel die waarde levert.
Postnl belooft van alles, maar ik heb nog niets
Beveelt niet aan
7 July 2026
Jaap
Sassenheim
Goeie spro onderlijnen van 50 cm. Handig voor op de rivier. Berkley whiplash 8 ook prima!
6 July 2026
Hans
Utrecht
Een hengel gekocht en die kwam keurig aan .goed verpakt en gelijk de zelfde dag kappertjes mee gevangen .super !
6 July 2026
Robby
Vlaardingen
Niet goed
Beveelt niet aan
Jan
Den helder
Een goede service en alles is netjes optijd geleverd
Daan
Schiedam
Alles in orde, tot aan de bezorging toe.
Carl
Zuidbroek
Spulletjes volgende dag afgeleverd en kon ze gelijk gebruiken , top!
W
Volendam
Altijd prima prijs kwaliteit en heldere website
J.bakker
Westzaan
Snel geleverd. Dikke vette in orde.!!
Jakob
Meppel
Netjes verpakt. Scherpe prijzen. Snel geleverd!!!
Mario
Terneuzen
Snel geleverd mooie webshop
Bennie Van lissum
'S-HERTOGENBOSCH
100%
Rene
Rockanje
Tackleshop is een hele fijne webshop om te shoppen. Hebben vaak hele scherpe aanbiedingen en leveren de bestelde producten snel en goed verpakt.
Frans
Heerlen
Topdeal with penn regiment IV rods and penn slammer IV 7500 reels. Great service and shipping
Gunther Van ginneken
Brecht
Bestelling die voor 17:00 gemaakt wordt wordt helemaal niet de zelfde dag op gestuurd Ohja mijn bestelling was rond 16:45 neem aan dat dat da voor 17:00 is ? Niet beloven wat je niet na komt
Nick
Eindhoven
Hallo Nick, bedankt voor je review en natuurlijk je bestelling. In principe is voor 17:00 besteld de volgende dag in huis. Gisteren was het echter zo druk dat wij niet alles meer weg kregen. Omdat wij juist geen loze beloftes doen, stond er daarom er gisteren vanaf de middag "vandaag besteld is morgen verzonden". Dit stond bij alle artikelen, het afrekenen en in je orderbevestiging. Gezien je review heb je dit wellicht over het hoofd gezien, maar het stond toch echt op drie plekken.
Snelle bezorging,goed product
29 June 2026
Harry
Groningen
Ruim assortiment waardoor het gemakkelijk is om alle gewenste spulletjes bij één en dezelfde leverancier te bestellen. Kwaliteit is prima, prijzen zijn OK en de levertijd is snel.
29 June 2026
Paul
Zeist
Vandaag besteld morgen in huis,das mijn ervaring. Top
28 June 2026
Steven
Laarne
Goede eerste ervaring.
27 June 2026
Arne
OOSTZAAN
Ruim assortiment en volgend planning afgeleverd.
27 June 2026
Willem
Capelle aan den ijssel
Zo als altijd bestelling geplaats en deze wordt mooi en correct afgeleverd Top service
26 June 2026
Michael Huybrecht
Sint niklaas
Snel besteld en nog sneller geleverd Gewldig
25 June 2026
John
Uden
Hele goede en snelle ervaring. Heel goed verpakt en best tevreden.
25 June 2026
Gerard
Den Haag
Ik had mijn adres opgegeven voor mijn bestelling maar ik moest het bij afhaal punt ophalen
23 June 2026
Ad
SPIJKENISSE
mooie site , en bestelling snel geleverd.
23 June 2026
joop