Mooie webshop en je krijgt wat je koopt

Veel kunstaas en leuke akties

Mooi product Snelle levering Prima verpakking

Super fijne hengel geweldig snel geleverd.

Goede en snelle levering.

Heb een catapult besteld om bij te voeren. Deze was netjes verpakt en werd snel geleverd. Kwaliteit goed en werkt goed.

Gewoon lekker snel geleverd

Nooit geen probleem. Altijd het juiste geleverd, en lekker snel binnen.

vliegensvlugge service

Als altijd in alle opzichten uitstekend.

Super extra perfect!!!!

Veel mensen raadden me Stradic af, maar het bleek een briljante keuze. Ik heb de TwinPower in maat 5000 en de prijs-kwaliteitverhouding is een pluspunt voor Stradic. De TwinPower is uiteraard veel beter, maar is het verschil de dubbele prijs waard? Wat de winkel betreft, alles was prima, snel en volgens bestelling! Ik kan hem van harte aanbevelen!

Spatzuiver

Hengel was snel geleverd. En de keus die hebben is top. Was ook de enigste winkel in Nederland die ze ook op voorraad hadden. Helemaal geweldig Top service Mvg Ian

Snelle regeling

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs, goed verpakt en snel geleverd, top!

De bestelling vlot geleverd zoals afgesproken

top webwinkel

ik ben tevreden van deze web winkel snelle levering goede service

Uitstekend!

De bestelling was van zeer goede kwaliteit, op de juiste manier verpakt en snel bezorgd!

Super snelle levering, kijk zo moet dat :)

Gewoon in de namiddag besteld en de volgende dag al binnen, wat wil je nog meer!

Het bestelde keurig netjes ingepakt,snel ontvangen.

Goede producten

Ik heb een bestelling geplaatst en ben tevreden over de geleverde producten. Klein minpuntje is dat ik op tijd besteld heb en de producten niet de volgende dag geleverd heb gekregen. PostNL wordt steeds trager met bezorgen. Misschien een andere bezorgdienst nemen.

Super snel

Mijn bestelling de volgende dag al in huis. Goed geregeld

geweldig geregeld

betrouwbaar en goed geregeld super ga zo door

gewoon prima

ik heb heel snel mijn bestelling netjes verpakt ontvangen, precies zoals belooft. ene dag besteld, hoppa andere dag binnen. top!!

Zeer slecht

Een product besteld als verjaardagscadeau. Doos waarin het product zat was goed beschadigd en het product had hier en daar kleine 'vlekjes'. Heb zelf moeten opdraaien voor de retourkosten.

Super service

Producten snel geleverd, alles zoals besteld.

Topzaak

Prima spullen, what you see is what you get.

Voordelig en snel !

Zeer snelle levering van mijn bestelling ervaren. Uitstekende producten

Altijd zeer goed

zoals als altijd snelle service vandaag besteld morgen in huis kwaliteit altijd goed ervaren zolang bij jullie besteld zou zeggen houden zo dik tevreden

Snelle levering goede kwaliteit

Na mijn bestelling was het zeer duidelijk wanneer het pakketje geleverd zou worden. De kwaliteit was goed en uitstekend aangekomen

Weiland 1

6666MH Heteren