Heel goed en tevreden

Heel goed en tevreden

Gewoon goed

Gewoon goed is dus gewoon goed

niet zoals ik gehoopt had.

eerste bestelling veel onduidelijk zoals levertijd, en hoe Je klink een ophaal adres aan en wordt diverse maalen veranderd , Door TackleShop of door Post.nl Contact met klenteservise niet mogelijkdan alleen via E-mail. Jammer , Jammer,

Super goede prijs en goede levering

Goede website super snelle levering en een goede prijs ben zeer tevreden over deze winkel echt om aan te bevelen...

Mooie producten Snelle levering

Erg goed.

Goede en snelle levering. Helemaal top.

Altijd goed

Geen gezeur, altijd op tijd, goed verpakt. Zoals het hoort, zeer betrouwbaar voor mij in ieder geval. Ik zeg......doen.

prima, snel verstuurd

Prima ervaring met Tackleshop, mooie actie, en snel verstuurd

perfect en snel verzorgd top

snel geleverd,

zeer goed

snelle levering en goed product

Pakje mooi op tyd geleverd en goed ingepakt. Zeer tevreden

Snelle levering, duidelijke communicatie, leuke tips voor de visserij waar ik spullen voor heb besteld. Al met al gewoon goed!

Veel op voorraad en die klopt, levert snel…..!

Dinsdagmiddag besteld, volgende dag woensdag rond de middag afgeleverd, top.

Snelle levering.

Bestel hier sinds een aantal jaren het meeste van mijn visspullen.Ruim assortiment,meeste op voorraad en snel geleverd.Prima zo.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Perfect zoals beloofd

De laagste prijs en zoals beloofd reeds de dag erop geleverd en zeer goed verpakt. Met hengel als enkele grote brasems gevangen, nog even wachten wat hij doet bij grote karpers.

Kwaliteit komt naar boven bij een probleem

1 item van mijn bestelling was kapot aangekomen. Na een rma te hebben aangemaakt is dit zeer klantvriendelijk opgelost. Ga zo door Tackle shop.

Zo als afgesproken

Tackleshop duidelijk en heel netjes afgeleverd en op tijd.

Snel & makkelijk

Altijd een feestje om te bestellen bij Tackleshop. Alles op voorraad en snel! Aanrader

Na wat miscommunicatie over een niet geleverd artikel, is er uitstekend gehandeld vanuit de tackleshop. Ik zou zo weer daar bestellen.

Super snel

Mijn bestelling werd super snel en netjes verpakt afgewerkt en bezorgd.

klopt volledig aan de beschrijving

de stoel en het net was precies zoals in de beschrijving, stevig materiaal en gemakkelijk in de omgang

Snel besteld en snel geleverd!

Daar er meer dan 30000 artikelen in voorraad zijn wordt een bestelling meestal dezelfde dag verwerkt en verstuurd. Gewoonlijk heb ik de dag daarop mijn bestelling in huis. Ik ben al jaren klant en heb nog nooit problemen ondervonden. Deze firma straalt vertrouwen uit en zij bevestigen het ook in de praktijk. Dus als je snel iets nodig kan ik je deze firma aanbevelen.

Duidelijke omschrijving van gewenste product. Gunstige prijsstelling en snelle levering.

Goede producten

Op de producten valt niets aan te merken. Wat levertijd betreft zou het beter moeten. Was een brievenbuspakket Besteld op donderdag en ontving het pas op dinsdag. Zal vast niet aan Tackleshop liggen maar met postbezorging te maken hebben. Maar zou meer duidelijkheid over moeten zijn dat het later geleverd word.

Weiland 1

6666MH Heteren