Uitstekende snelle levering

Eerste keer iets besteld. Zeker tevreden.

Ruime keus aan visspullen. Wordt snel verzonden.

Supersnel geleverd uit een enorm aanbod aan materiaal van hoge kwaliteit!

Aanrader

De door mij bestelde producten werden vlot en goed verpakt geleverd . Zal in de toekomst vaker iets gaan bestellen.

Perfect!

Vlug geleverd en goed en veilig verpakt.

Zeer goed, prima materiaal, goede service met na levering gebruikers mail.

goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

Alles perfect afgehandeld

Perfect afgehandeld

Van bestelling tot levering alles vlot verlopen !!!!

Was mijn eerste bestelling en alles is zeer vlot verlopen , zelfs vlotter dan ik verwacht had . Ik had de Deeper shirp +2 besteld de donderdag en is geleverd de zaterdag . Deze heb ik de zondag al kunnen gebruiken en moet zeggen echt content van !!

Chapeau, ga zo door.

Was snel in huis.

Meer kan ik niet zeggen. Het is een cadeau voor onze zoon.

Snelle kevering

Bestellen ging makkelijk en zeer snelle levering. Top.

Goed geholpen

Had fingerless handschoenen gekocht, heb cobtact gemaakt met de klantenservice en ik werd goed geholpen en heb snel mijn besteling gekregen, ben zeer te vreden.

Product na bestelling heel snel geleverd. Dus heel tevreden!

Uitstekende service.

Dit was mijn eerste kennismaking met jullie en ik kan alleen maar positief zijn. Het voelt persoonlijk en correct.

Uitstekend zoals ik van jullie gewoon ben!

Groot gamma, Regelmatig goede deals, Altijd snel en keurig verzonden. Kortom een goede en betrouwbare service en dat is de reden waarom ik regelmatig bij jullie bestel.

Snel ontvangen,en zeer scherpe prijs TOP

Zal er terug aankopen doen ,aanrader

levering

snelle levering terugbetaling laat op zich wachten

Correcte en vlotte levering. Product voldoet aan de verwachting

Duidelijk bestelproces en product komt overeen met foto’s op de website. Aanrader wat mij betreft

Ok.

Dez keer geleverd door PostNL en inderdaad heel snel van daag besteld morgen geleverd doe zo voort.

Wow!

Er was wat met msi met mijn order dat gebeurt wel eens. Wat weinig gebeurt dat bedrijfen dit positief! Oplossen. Vette korting gehad en dan hebben we het over zoon 60% nog wel! Kijk dit is hoe je klanten houdt!!!!

Voor de 1e keer iets besteld bij jullie. Alles top gegaan . Zowel de bestelling, de bezorging en de kwaliteit. Zal zeker in de toekomst weer bestellen.

...

Fijne snelle levering.

Product en snel ontvangen. Netjes minimal verpakt. Exact Al's omschrijving. Fijne molen.

Snelle en goede levering

Zoals altijd is het weer allemaal uitstekend verzorgd en zijn de levertijden zoals aangegeven. Kortom prima service.

Weiland 1

6666MH Heteren