Prima, zeer snel geleverd.

Top leverancier

Onlangs weer nieuwe spullen gekocht bij Tackleshop goede voorraad en hele snelle levering.

Zeer goed verpakt, snelle verzending en je word van elke stap die er gedaan word op de hoogte gehouden. Ook de bezorger post nl zeer vriendelijke man, hij weet ondertussen dat mijn mama slecht de been is dus komt via de achterdeur het pakje leveren top die kerel.

snel, goed bezorgd en stevig ingepakt.

Veel keuze op de site, alle spullen snel thuisbezorgd gekregen en goed ingepakt, waardoor alles intact is aangekomen.

Prima! Eenvoudig te bestellen en binnen 2 dagen geleverd.

Ik zocht een manier om mijn visspullen te vervoeren naar de waterkant. Ik kwam uit op de website TackleShop en vond daar een prima oplossing. De Matrix 4 wheel Transporter. M.b.v. de video kon ik de kar eenvoudig in elkaar zetten. Ik kan nu mijn viskist en alle spullen die ik mee sjou naar de waterkant in een keer meenemen.

Ik dacht dat deze levering in mijn brievenbus zou passen maar dat was niet zo, goed dat er afhaalpunten zijn.

was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste

Bestelling was keurig verzorgd ook de communicatie was en de bezorging correct

goede service

veel keuze en snelle levering.

Perfect doe zo verder top

Ik zal nog bestellingen doen

Netjes de volgende dag geleverd. Helemaal goed

goed en snel

snel mijn bestelling en correct afgeleverd@

Hoogwaardig product

Een hoogwaardig product gekocht aan een zeer schappelijke prijs. Snelle levering.

Snelle levering prima producten

Bestellen gemakkelijk, goede snelle levering, prima product.

Verschillende visspullen

Zoals steeds werd alles correct geleverd en binnen de afgesproken tijd. Alles is zorgzaam verpakt de communiecatie verloopt vlot.

Super, volgende keer weer!

Snel besteld en snel geleverd,

Mijn bestelling was eenvoudig besteld en was de dag daarop correct en goed verpakt geleverd.

Een goede bedrijf

Goede website, mooie aanbiedingen maar vooral een snelle levering.

Alles wederom prima in orde.

Alles wederom prima in orde.

Goede en snelle levering zeer tevreden

Top product was snel in huis blij dat het via post nl geleverd werd omdat ik hier met de meeste koeriers vaak problemen heb

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling

Besteld product is altijd precies wat ik heb besteld. Scherpe prijzen. Aanrader!

Gebruiksvriendelijke site

Op site alles makkelijk te vinden. Bestelde artikelen snel en correct geleverd.

Goede prijs, snelle levering

De website heeft een groot assortiment, nette levering en alles dik voor mekaar! Al 2 snoeken gevangen met de Zilla's!

Perfect zoals altijd.

geweldig gewoon top en kwaliteit

heel tevreden en rap levering het top kwaliteit ik zou het iedereen aanraden

Bestelling zoals verwacht

Bestelling was compleet en op tijd

Weiland 1

6666MH Heteren