Snelle levering. Top kwaliteit!

Tacklershop altijd goed

Bij.tacklershop koop.ik meestal mijn vis spullen nooit geen spijt van gehad

Goed verpakt..

Snelle levering ondanks winterse omstandigheden

Snel, goede communicatie en goede prijs

Snel geleverd en goede prijs kortom perfect

prima service

Duidelijke info, snelle en correcte afhandeling van een klacht.

correcte service

Correcte levering binnen een korte termijn. Prima service!

Alles prima verlopen!

Goeie webshop, eerlijke prijzen en snelle levering!

Snelle levering, netjes verpakt en topkwaliteit product.

Prima materiaal voor een betaalbare prijs

Mijn hengel van guru besteld en deze werd de volgende dag al afgeleverd ondanks het slechte weer. Vanaf het begin van de levering mijn pakket kunnen volgen via de track and trace. Dus ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker via deze site bestellen

Altijd top

Altijd goed zeer betrouwbaar snel verzonden en goed verpakt

Gewoon helemaal goed geregeld.

Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering. Prima, ga zo door.

Blij

Ye vreden snel goede kwaliteiten betrouwbare

Prima goed en snel geleverd onbeschadigd Mvg remco

Goeie webwinkel en prijs/kwaliteit

Echt goede webshop met veel keuze aan scherpe prijzen. 1 nadeel is dat ze met GLS samenwerken voor de levering. 3 bestellingen TackleShop verzend het meteen maar nog geen pakket volgende dag binnengekregen. Meestal 2-3 dagen Met PostNL heb ik hier nooit last van.

Alles liep volgens plan top

Goed product

Goed product en snelle levering

Snel geleverd wat ik besteld had.

Zeer goed; snelle levering

Op zoek naar Westin megateez; hier gevonden en voorradig en in 24 uur geleverd. Top

Makkelijke website snelle levering

Goede prijs

Opzoek na een feedermolen kwam de preston extremity 520 tegen bij tackleshop.nl. deze was ook nog eens afgeprijsd.

Zoals altijd super goed

Ik bestel nu al een tijdje voor mijn " vecht genoot " spullen voor zijn vis hobby bij Tackleshop. En het is altijd duidelijk overzichtelijk en snel in huis. Dus voor elke verjaardag kerst of trouwdag weet ik waar ik moet bestellen.

Snel en zorgvuldig

Twee bestellingen achtereen. Tweede bestelling was het laatste artikel. Bij het checken van het artikel op de site nadat ik het besteld had werd aangeven dat het artikel niet meer leverbaar was, maar dat het laatste exemplaar voor mij gereserveerd was. Erg zorgvuldig en klantbewust.

vlotte levering

Alles vlot verlopen

Duidelijke webshop met vlotte levering

Duidelijke info over product. En ook vlotte levering.

snelle levering, alles correct

Weiland 1