Laden reviews...
456 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en constante productkwaliteit. Klanten noemen vaak duidelijke productinformatie en een vlotte bestelervaring. De prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service komen herhaaldelijk naar voren. Over het geheel genomen wordt Tackleshop gezien als een betrouwbare winkel die waarde levert.
Snel geleverd als PostNL hun woord hadden geboden nu was het maandag. Goed verpakt en mooie steel voor schepnet
19 August 2026
Ed
Almere
Super geen problemen
19 August 2026
Tineke Tjapkes
Groningen
Goederen werden op tijd geleverd maar 1 van de 4 pakken was opengescheurd en door het nietsvermoedend uit de doos te nemen is ongeveer 25% van het pak op de garagevloer terechtgekomen. Na enkel mails waarin ik dit gemeld heb zou ik toch een soort kompensatie verwachten. Ik wacht nog altijd op een reactie.
18 August 2026
Wijns Johan
Herenthout
Al jaren mijn favoriete internetwinkel , ruime keuze , grote voorraad, goeie prijzen, goede communicatie, snelle bezorging…..
Andre
Rotterdam
Fijne webshop, met ruime keuze en goed materiaal. Levering is snel en correct.
Hans Slot
Laren gld
norbert hunting
Braamt
Snelle en correcte levering
A
Dekker
Goede duidelijk overzichtelijke site,makkelijk te bestellen en snelle nette levering. Gr Ludo
Ludo van Kempen
Vlodrop
Snel verzonden. Goed verpakt. Totaal geen problemen.
Patrick
Rotterdam
Had bestelling gedaan en had het product de volgende dag al in huis overzichtelijke site en top winkel
Henri Grothues
ENSCHEDE
Aan te bevelen
Evert
Spakenburg
Zeer snelle levering! Artikel voldoet precies hoe het wordt aangeboden!
Roel Kersten
Rosmalen
Spijtig dat de hendel niet van kant veranderd kan worden Ook plooit de hendel soms dicht tijdens het drillen
Jan Didden
Zedelgem
Snelle levering en goed kwaliteit
Myriam Diamond
2880 Bornem
Groot assortiment, goede prijzen en snelle levering.
Perry
Spijkenisse
Goede service snelle levering, goede producten en ook nog eens een spaarprogramma, kan geen andere online hengelsport zaak die dit allemaal boor elkaar krijgt. Vooral doorgaan, niets veranderen
14 August 2026
Tonnie
van Dijk
Al na de 1e plaatsing 6 dikke rivierkreeften. Duidelijke uitleg. Snelle levering
14 August 2026
Anna
Spanbroek
Eenvoudig bestellen snel geleverd.
Herwin
Tytsjerk
Het is een prima apparaat, alleen jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zit .
Huib Jansen
Kruiningen
Snel en prima materiaal.
Marc
Den Haag
Mooie hengel en reel ( ben deze nog aan het testen)
Eric
Ede
Goede service en snelle verzending.
Willem Swart
Wormerveer
Bij toeval ontdekt. Fantastische website. Snelle en correcte levering
Ignace
Zaandam
2 Shimano’s stradic 4000 besteld en de volgende dag Volgens afspraak op mijn vacantieadres geleverd Klein minpuntje zijn een mindere omschrijving van Shimano bv de diameter van de spoel Dit verminderd de duidelijkheid van de grootte van de molen Pittige prijs ondanks de aanbieding.
9 August 2026
Henri
Texel
Super tevreden over deze hengelsportzaak. Mijn bestelling werd ontzettend snel geleverd en alles was perfect en stevig ingepakt. Het assortiment is enorm groot en de prijzen zijn scherp. Hier ga ik zeker vaker mijn visspullen bestellen
9 August 2026
Ruud Davelaar