TackleShop is betrouwbaar en heeft snelle levering, goede service en je ontvangt altijd al je bestelde artikelen.

Geweldige ervaring.

Hele mooie producten. Grote keuze en goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Makkelijk te bestellen en zeer snel en goed verpakt geleverd. Top.

Snel en netjes.

Netjes en snel geleverd.

Ok

Snelle service. Doet wat men beloofd.

super

snel en goed geleverd

Altijd goed

Mooi produkt, goede prijs en snelle levering!

Geweldige webshop!

Tackleshop heeft een enorm uitgebreide collectie. Bestellen gaat makkelijk en de bezorging is top. Ze hebben daarnaast ook nog een leuk spaarsysteem. Een absolute aanrader.

Helemaal top!

Geleverd zoals het hoort doe zo verder

Vandaag besteld, morgen in huis. Tevens top dat je kan sparen voor punten voor leuke gratis vis spullen

erg goed snel mooi verpakt!

zeer tevreden zoals gewoonlijk

zeer snelle levering top producten

Helemaal goud

Volgende x ff meer korting

Echt heel goed.

Super goed en net bedrijf. Netjes op tijd geleverd. Goede prijs op de artikelen. Foutje gemaakt door post.nl, maar keurig netjes opgelost door deze webshop. Kunnen er veel waar van leren.

Gewoon goed!!!

Niks op aan te merken netjes verpakt en snel geleverd Dus gewoon goed!!!

Altijd tevreden

Altijd super service bij Tackleshop.nl! Bestelling werd snel geleverd en netjes verpakt. Producten zijn van topkwaliteit en de klantenservice reageert snel en vriendelijk. Aanrader voor iedere sportvisser!

Goed contact

Zeer prettig

Producten waren zo als beschreven de loop tyer is super handig

beste koopjes bij Tackleshop

vlotte en snelle levering van mijn bestelling

Prima bedrijf

Schepnet

Snel besteld en Snel thuis KLASSE

Altijd prima snel verzorgd

Eenvoudig besteld en perfect verzorgd geleverd.

Super!!

Direct de perfecte artikelen. Slim verpakt zodat het een brievenbus pakketje werd en ik niet thuis hoefde te zijn.....

De winkel heeft de bestelling snel verzonden en verpakt zodat het door de brievenbus past. Iets wat bij andere verkopers nog weleens anders gaat. Dus helemaal tevreden!

Goed bezig bedankt

Ik ben heel tevreden met mijn spullen, super snelle levering.

Weiland 1

6666MH Heteren