Laden reviews...
449 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en constante productkwaliteit. Klanten noemen vaak duidelijke productinformatie en een vlotte bestelervaring. De prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service komen herhaaldelijk naar voren. Over het geheel genomen wordt Tackleshop gezien als een betrouwbare winkel die waarde levert.
2 Shimano’s stradic 4000 besteld en de volgende dag Volgens afspraak op mijn vacantieadres geleverd Klein minpuntje zijn een mindere omschrijving van Shimano bv de diameter van de spoel Dit verminderd de duidelijkheid van de grootte van de molen Pittige prijs ondanks de aanbieding.
9 August 2026
Henri
Texel
Super tevreden over deze hengelsportzaak. Mijn bestelling werd ontzettend snel geleverd en alles was perfect en stevig ingepakt. Het assortiment is enorm groot en de prijzen zijn scherp. Hier ga ik zeker vaker mijn visspullen bestellen
9 August 2026
Ruud Davelaar
STEENBERGEN NB
Was snel geleverd. Op juiste manier verstuurd. Geen beschadiging.
8 August 2026
Eddy Zuur
SAPPEMEER
Na een week te stuntelen bij een andere vis webshop doet Tackleshop precies wat ze beloven. Zeer snelle levering en goede producten!
8 August 2026
Rick
Goes
Het is een leuke shop met goede kwaliteit producten en eerlijke prijzen. Snel geleverd ook!! Aanrader voor elke visser.
Richard
Hoek van Holland
Super snel geleverd een paar jaar geleden moest de hele bestelling nog wel eens wachten op 1 item maar dat is een heel stuk verbeterd . Spullen zijn top de 100 euro bestelling om de verzend kosten terug te verdienen is best hoog zeker voor de jonge vissertjes.
Jeremy grootendorst
VLAARDINGEN
Tijdens vakantie in Frankrijk mooie spullen uitgezocht en netjes bezorgd. Helemaal tevreden.
Alwin
Schiedam
eenvoudig, snel, betrouwbaar
Wim
Assen
Soepele leveringen. Groot assortiment.
Casper
Krommenie
Heel snel en heel erg netjes verpakt en geleverd...
Hennie de Bruine
Oosterland
Via google toevallig bij deze webshop terecht gekomen, gelijk gevonden wat ik zocht en ik had mijn bestelling snel in huis
6 August 2026
Wouter
Emmeloord
Ik bestel regelmatig hier en het is altijd naar wens.
Niels
Valthermond
Snelle en goeie sevice
Frank
België Nieuwpoort
Bestelling goed afgeleverd, maar ik krijg geen antwoord op mijn vraag omtrent extra spoel reducers voor de ontvangen Shimano Aero XR 4000!
Des
Sommelsdijk
Had een hengel besteld. Werd snel geleverd, goed verpakt en tijdens de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden via de mail. Eigenlijk is dit de manier hoe je het bij elke webshop zou willen zien!
Merijn
Harderwijk
3 August 2026
Leroy
Den Helder
Goede winkel hier koop ik al mijn spullen .
3 August 2026
roel bhadjoe
den haag
Ochtend besteld Zou volgende dag geleverd worden Helaas. 2 dagen later
Beveelt niet aan
Michiel Wals
Wormerveer
Netjes verpakt , en na 2 dagen af te halen bij een primera. eigen keuze!
rob
Voorschoten
Besteld en snel ontvangen
Richard
Wageningen
Naar.eerder.jullie al een email te hebben gestuurd heb ik nog steeds geen reactie van jullie terug ontvangen, Mijn pakketje is tot.op vandaag nog steeds niet geleverd,ikwacht nu al 5 dagen. Mvg Wil Speldenbrink
1 August 2026
Wil
Nijmegen
een perfecte afwerking, levering in orden verpakking in orde, een echte aanrader, ik koop er wel bedankt mensen
1 August 2026
Remy
2100 Antwerpen - Deurne
Snelle levering en de producten waren goed verpakt
31 July 2026
Theo