Laden reviews...
453 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en constante productkwaliteit. Klanten noemen vaak duidelijke productinformatie en een vlotte bestelervaring. De prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service komen herhaaldelijk naar voren. Over het geheel genomen wordt Tackleshop gezien als een betrouwbare winkel die waarde levert.
Ik had mijn adres opgegeven voor mijn bestelling maar ik moest het bij afhaal punt ophalen
23 June 2026
Ad
SPIJKENISSE
mooie site , en bestelling snel geleverd.
23 June 2026
joop
barendrecht
Niet de volgende dag geleverd
Tonnie Smetsers
Hank
Ik zie dat je om 16:07 besteld hebt en je bestelling om 16:22 is verwerkt en verzonden. Helaas heeft PostNL het inderdaad niet de volgende dag geleverd wat volgens contract wel zo zou moeten zijn. Mijn excuses voor het ongemak - meer doen dan het op tijd meegeven kunnen we helaas niet daarna ligt het bij PostNL.
Bestelling geplaatst en het werd vlot afgehandeld en op tijd verzonden. Ben erg blij met mijn bestelling.
Johannes Tomassen
Utrecht
Al meerdere malen bestelling geplaatst. Zoals aangegeven bestelde materialen tijdig geleverd.
Jaap
Hoofddorp
Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd in Belgie. Gewoon prima ! Bedankt !
Gert
Roosen
Het is alleen jammer dat ze met post nl samen werken! Ik vroeg om bij karwei punt afte leveren zodat ik het pakket had op vaderdag! Post nl heeft het gewoon veranderd naar een plek dienniet eensnopen is op zaterdag of zondag! Dus ze worden weer bedankt
Tim
Soest
Wij hebben het pakket naar het opgegeven adres verzonden maar PostNL heeft het inderdaad bij een ander afhaalpunt afgegeven. Waarom kan ik helaas niet zien, wellicht dat het pakketpunt vol zat. Helaas ligt dit bij PostNL - wij hebben het correct verzonden. Mijn excuses voor het ongemak.
Al meerdere keren wat besteld, alles verliep soepel. Je wordt goed op de hoogte gehouden via e mail. Alles is netjes verpakt.
H
Spijkenisse
Ik ben een tevreden klant. Al vaker besteld en telkens goed afgehandeld. Zekerheid dat het goed zit is voor mij belangrijk. Aanrader.
20 June 2026
Willem
Didam
20 June 2026
Roelof Naber
Gieten
Ik had een bestelling geplaatst en wilde een waardebon inleveren. Allereerst lukte mij dit niet, maar na contact met tackleshop kon ik hem verzilveren en werd mijn bestelling dezelfde middag nog verstuurd en had ik het de volgende dag al in huis. Top service!!
19 June 2026
Roy
Buren
Goede prijs voor één goed product en een snelle levering
17 June 2026
Marcel
Rotterdam
Ik heb de bestelde artikelen in goede, orde ontvangen.
Henny
Grevenbicht
Snelle levering en verzendkosten gratis boven de 50 euro. Handig als je kleine dingetjes nodig hebt.
Ritchie
Maastricht
Heb.een viskoffer besteld met 3laden maar kreeg er een met 2laden men zegt dat de fotograaf een oud plaatje gebruikt had die ze voor alles gebruiken maar ze zetten rustig dat er 3 laden in zitten kortom je wordt genept.
Beveelt niet aan
Fred
AMSTERDAM
Bedankt voor je beoordeling Fred, maar dit is niet het antwoord dat we je gegeven hebben. Sterker nog, op de foto bij het produkt staan gewoon 2 lades afgebeeld precies zoals het produkt er uit ziet. Alleen bij de specificaties stond 3 in plaats van 2. Dit artikel is al 15 jaar in ons assortiment en hoewel dit artikel vroeger 3 lades had, heeft het nu 2 lades.
Jammer dat je denkt dat we dit met opzet doen - daar hebben we natuurlijk helemaal niks aan. Zoals aangeboden staat het je vrij het artikel te retourneren en je geld terug te krijgen.
Levering was niet conform bestelling. Melding van gemaakt en het is keurig opgelost.
John
Lith
Zeer snelle levering , en perfect ingepakt, zéér te vreden
15 June 2026
Luc
Schoten
Zeer snel en correct geleverde Pole Elastic connectors.
15 June 2026
Piet
Broos
Bestellen was makkelijk en snel geleverd. Mijn kleinzoon is er blij mee Is een fanatiek vissertje van 12 jaar. Bedankt en tot de volgende keer. Mvg.ad van der ven
Ad
Helmond
Goed product, goede prijs, snelle levering.
Phc Pallandt
Roermond
Goede prijzen en snelle bezorging via PostNL
Frank B
Den Haag
Vlugge verzending
B
Uden
Bestelling is snel geleverd volgende dag al ( komt niet zo vaak meer voor) Alles netjes en degelijk ingepakt.
13 June 2026
Willem
Apeldoorn
Ik een een Savage Gear spinner gekocht het laatst alleen de spinner zag er anders uit dan in het plaatje met de bouw van de spinner. De spinner had daarnaast alles hetzelfde als op de foto (kleur, lengte etc.) De spinner werkte goed en heb al mee gevangen.
13 June 2026
Casper Koopen
Hoorn Nh
Topservice, alles in orde en mooi verpakt
12 June 2026
Ringo