Goede service en artikelen naar verwachting en ook snel geleverd

Goed ,maar!!!

Zeer tevreden over TackleShop.nl Minder tevreden over de vervoerder van de pakjes. Wij waren naar het ziekenhuis op afspraak en konden niet thuis zijn in de namiddag. Wat bleek het pakje stond gewoon aan mijn voordeur. Alles is nu goed verlopen. Maar wat als het pakje gestolen wordt? Dat vindt ik niet ok. Mvg Debonnez Frank

Lood besteld

Snel bezorgd. Prima! Ja

Altijd snel’n

Snelle levering en mooi volledig assortiment. Fijne webshop voor al uw vis wensen!

Snel geleverd. Alles klopte.

Verrast door de kwaliteit van mijn bestelling

De bestelling werd snel en prima verpakt verstuurd. Mooie kwaliteit kunstaas en het is nog een weekje wachten op de opening het roofvis seizoen om de nieuwe aanwinst tevtesten.

top

Alles in order,snell levering

Ik zal in de toekomst nog bij jullie bestellen met de reden, dat jullie snel leveren Alvast bedankt voor de snelle levering

Mooi assortiment en snel geleverd.

Mooie producten, en de omschrijving op de site klopt. Das wel zo prettig. En volgens afspraak geleverd. Top.

Snelle levering prima product

Goede polaroid bril. Zit prima en ontspiegeld zeer goed. Prima bril om mee te rijden.

uitstekend en snel

Goede prijs en alles snel bezorgd ,wat wil een mens nog meer:)

Super goeie service en zoals altijd levering is perfect op tijd.

Zekers een aanbeveling. Duidelijke webshop en goede prijzen

Makkelijk overzichtelijk te bestellen

Duidelijke en klantvriendelijke website. Duidelijk om een bestelling te plaatsen. Geen lange wachttijd, voor je bestelling binnen is.

Levering op tijd, artikel prima, alles correct!

Zoals een webshop hoort te zijn

Helaas wel dagje later maar dat ligt aan Postnl

een snelle levering

Een snelle levering en goed door dacht dat het door de brievenbus kon super

Top Service !

Na een vraag over mijn bestelling en een vraag over een bepaald produkt , snel een antwoord gekregen en een oplossing voor mijn probleem met de bestelling . Service is TOP ! , ook de levering was correct .

Verbazingwekkend snel bezorgd

Ondanks dat ik 'te laat' m'n bestelling had geplaatst om de volgende dag bezorgd te krijgen, werd mijn bestelling toch de volgende dag bezorgd. Verbazingwekkend snel

Geweldige duidelijke en snelle levering

Van de site naar bestelling en levering binnen twee dagen. Ik ben uiterst tevreden over Tackleshop.nl.

Super boutique

Je suis très satisfait de mes achats, en plus la livraison est parfaite et rapide. Je recommande

Zeer goed en vlug ge afhandeling

Ik bestel er niks meer

Twee weken geleden 2 zeehengels besteld. Volgende dag geleverd,top. Maar toen bleek dat de hengels niet compleet waren. Probeer dan de klanten service maar te bereiken.. succes! Op gegeven moment naar tweede keer vragen,antwoord. “We zijn druk, retour label komt eraan” 6 dagen later nog niks… Mooiste weer van de wereld en ik kan niet vissen. Dus als je goed geholpen wil worden, zou ik hier niks bestellen

Helemaal geweldig

Helemaal geweldig binnen 2 dagen geleverd aasjes werken perfect