Snelle levering en keurig verpakt.

Mijn bestelling was snel binnen. De artikelen waren netjes verpakt. De doos was goed afgevuld om schuiven of breken te voorkomen. Ook niet onbelangrijk is dat de prijzen in verhouding met de kwaliteit zeer goed is. Kortom ik blijf bij TackleShop bestellen.

Zeer snelle en correcte levering prima waarbij mijn dank

Goede en snelle levering

Prima materiaal prijs kwaliteit

Snel

Ik koop vaak in deze winkel.

Het is een geweldige winkel. Kwaliteitsproduct. Er zijn producten die niet in andere winkels verkrijgbaar zijn. I recommend it!

Netjes volgens bestelling

Snelle levering van producten

zeer snel bezorgt en goed verpakt

Hengel bestelt ziet er zeer goed uit snel verzonden ben zeer tevreden

Gamakatsu vis lijn

Gamakatsu g line besteld Ik kende het produkt al Werd snel geleverd

Alles zeer naar wens

Snelle levering, product zoals beschreven en stevig verpakt. Kortom; één van de beste ervaringen bij het online shoppen... Top!!!

Snelle levering en prettige communicatie

Makkelijk side en Netjes bezorgd

Zeer tevreden en goede informatie over het materiaal

Sneller dan z’n schaduw

Voor dat ik t door had was het bezorgd!

Snelle levering van 1000 meter vislijn 28/100. Kijken hoe het vist met de nieuwe lijn.

Eva voer

Evz voer snel en goed aangekomen dankjewel

Bestelling was snel geleverd.

Top winkel

Kiezen …bestellen betalen en een verdomme snelle levering doen wat er staat.

Snelle levering na bestelling

Al diverse keren iets besteld, wat ik zoek of wil hebben is vaak op voorraad, altijd snelle levering, kwaliteit/ prijs verhouding zou wat strakker kunnen ten opzichte van de concurrent, dan verkoop je nog meer.

Alles in orde

Goed verpakt, vlotte levering, goederen van goede kwaliteit

snelle, correcte levering, veel keuze!

Fijne website, veel keuze, snelle levering!

Gewoon goed..

Makkelijk besteld snel verzonden.. toppie

Heel goed en tevreden

Heel goed en tevreden

Gewoon goed

Gewoon goed is dus gewoon goed

niet zoals ik gehoopt had.

eerste bestelling veel onduidelijk zoals levertijd, en hoe Je klink een ophaal adres aan en wordt diverse maalen veranderd , Door TackleShop of door Post.nl Contact met klenteservise niet mogelijkdan alleen via E-mail. Jammer , Jammer,

Super goede prijs en goede levering

Goede website super snelle levering en een goede prijs ben zeer tevreden over deze winkel echt om aan te bevelen...

Weiland 1

6666MH Heteren