Goede kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit. Voldoet aan de gestelde eisen. Overzichtelijke website

super

snel en goed

Ik ben zeer tevreden

Keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Alles verlopen zoals jullie aangeven, perfect

Duidelijke foto van het product en precies zoals jullie omschreven hebben . Het product was ook heel goed verpakt . Ook de verzending is helemaal verlopen volgens jullie omschrijving. Dus een perfecte bestelling geweest , zal zeker niet het laatste zijn .

Ik heb voor het eerst wat besteld bij Uw bedrijf en ik kan niet anders zeggen; het was prima.

Goed en duidelijk beschrijving, bij de artikelen. Bestellen ging vrij snel. Allen de post.nl was wat laat met bezorgen. Maar met de grote drukte,had ik daar wel begrip voor.

Ondanks deze sobere tijd toch een snelle levering thuis ,

Donderdag avond bestelling geplaatst..zaterdag geleverd..

Groot assortiment, snel geleverd

Groot assortiment en één van de weinige shops die de Hit&Run producten op voorraad had die ik zocht. Vervolgens binnen de afgesproken tijd geleverd.

Binnen 24uur geleverd netjes en goed

Snel geleverd! Ik kom terug.

Snel, vakkundig en betrouwbaar!

Verschillende visbenodigheden gekocht, snel geleverd en van goede kwaliteit.

Correcte en snelle afhandeling in moeilijke periode. GROETJES

Vlotte correcte levering

Nette levering alleen jammer dat sommige aanbiedingen niet leverbaar Zijn en niet vermeld word waneer weer wel voor de rest prima tevreden

Prima, en snel geleverd.

Mooie materialen, en vlot geleverd!

Artikelen snel geleverd

Mijn spulletjes zijn heel snel geleverd. Donderdag besteld en de volgende had ik ze al in huis zodat ik lekker kon gaan vissen in het weekend.

fijne zaak kom zeker nog een keer terug

een zeer ruim assortiment prijzen zijn zeer goed en een zeer snelle levering

Altijd goede service en levering

Goed bedrijf

Snel

Wat een zeer snelle service! Echt dinsdag einde middag besteld, woensdag binnen. Super!

goed, maar......

goed, maar de levering door PostNl werd later geleverd dan in 1e instantie werd aangegeven

Goed product

İk heb mijn order heel snel ontvangen. Goed prijs en kwaliteit van het product

goed verpakt en netjes op tijd...prima !

goede filters op de website ! dat is makkelijk zoeken !!

VLOT EN CORRECT

ZEER OVERZICHTELIJKE WEBSITE! AANKOOP , BETALING EN LEVERING ZIJN VLOT EN CORRECT EN SNEL VERLOPEN

Heel erg tevreden

Zeer vriendelijke en erg snelle reactie op vragen ed. Werken mee om kleine problemen op te lossen. Doen wat er wordt beloofd.

goede service

Weiland 1