Uitstekende service

Pakket met hengel helaas schade opgelopen bij PostNL. Top kwam gebroken aan, ticket voor garantie aangemaakt en snel- en zonder problemen een nieuwe top geleverd.

Aankoop

Snelle en correcte afhandeling en levering

Ben heel goed geholpen

Goede ervaring met tackleshop,

Zeer snel en korrekt geleverd

Eerste keer besteld en alles naar tevredenheid.

Prima, snelle levering

zeer tevreden

snelle levering , goede kwaliteit voor deze prijs ben zeer tevreden

Èxellent

Keurig aangebeld, lake aangenomen en uitgepakt oke

Super snelle bezorging ga zo door top

Zeer tevreden klant

Diverse dingen besteld, die keurig volgens de afspraak werden geleverd. Alles netjes verpakt en aangekomen bij een tevreden klant.

Bestelling gedaan bij tackelshop.nl ruime keuze voor een scherpe prijs. netjes verpakt word goed op de hoogte gehouden van verzending. snelle levering met post.nl Top bedrijf een aanrader voor elke visser.

Prima verzorgde bestelling

Bij een volgende aankoop is dit bedrijf de eerste waar ik aan denk

Zeer snelle verzending van de goederen die je besteld een dag later heb je de bestelde goederen thuis gekregen , super snel ga zo door

ik heb de spullen nu nog niet eens binnen

volgens de site dag erop binnen .. Ga ik ervan uit dat het 2 of 3 wordt zal wel niet de fout van jullie zijn maar als dan mail krijg en de spullen zijn niet binnen begin ik te koken.. Gerard

Mooi product, stevig verpakt. Niets te wensen over.

Snel geleverd en compleet

Alles op voorrraad wat ik nodig had en snel geleverd. Ook op vragen per mail over welke hengel en molen ik voor zeebaars nodig had werden snel en goed beantwoord. Erg tevreden!

super snelle levering

erg snel geleverd meteen extra 10% korting

Precies wat er beloofd is, is nagekomen.

Goede service, snelle afhandeling van de bestelling, ook na retourzending

Goed contact, snelle levering, betrouwbaar

Klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, service gericht

Bereikbaarheid, klantgerichtheid en service zijn de “ key’s for success “. TackleShop levert key’s naar hun klanten, waarmee je als bedrijf enorm gewaardeerd wordt. Daarbij zou ik ook willen benoemen de product kennis en kunde. Duidelijk advies bij een diversiteit aan vragen. Waarom geen 10? Dat zou perfect zijn. Men heeft een goede klantenservice, alleen hierbij ontbreekt de mogelijkheid tot telefonisch overleg. -> prijs / kwaliteit: erg goed.

Aankoop en afwikkeling super goed gegaan

Keurig en snel aankopen gedaan met een heerlijk gevoel bij ontvangst van de juiste artikelen.

snel geregeld

Fijne producten en snel geleverd

Helemaal zoals het zou moeten. Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

No nonsence, waar voor mijn geld

Coulance regeling, zelfs na 30 dagen. Geen vingerwijzing maar gewoon meedenken met de klant. Conclusie: hier bestel ik in de toekomst al mijn visspullen !

Super goed

Zeer snelle levering en alles netjes geregeld.

Zal zeker nogmaals bij jullie een bestelling plaatsen. Wat jullie zeggen wordt ook na gekomen. Top.

Weiland 1

6666MH Heteren