Ik krijg wat ik bestel.

Ik krijg wat ik bestel. Het is niet vanzelf sprekend dat je iets besteld en dan ook krijgt wat je besteld en een dag later. Helemaal top dus.

Geleverd zoals beloofd. Super.

Leuke feeder telescoophengel

Was al heel lang op zoek naar een wat mobielere feeder hengel. Tot ik de bestelde telescoop bij TackleShop zag staan. Leuke hengel voor deze prijsklasse. Top is iets te dik, maar laat onverlet dat voor de visser dit een leuke ervaring moet zijn! Dit heb ik zeker afgelopen maandag ervaren. Ik ben 66 jaar en bezit de mooiste hengels, maar je wordt ouder en wil toch zonder al teveel rompslomp een leuke stok die wat eenvoudiger is op te tuigen, hebben. Ik hoop oprecht dat er binnenkort een soort gelijke telescoop van geheel carbon met wisselbare toppen op de markt komt. Wordt zeker een winner voor dié fabrikant die het aandurft. In ieder geval houd ik mij aanbevolen voor zo'n hengel.

Overzichtelijke website, snelle levering.

Precies de webshop voor mij

Ik ben een regelmatige hengelaar, maar niet al te fanatiek. Tackleshop heeft voor iedere categorie hengelaar een goed aanbod. Ik vond er vlot precies wat ik nodig had. En zeer snelle levering, Top!

Snelle en goede service en duidelijke web site gewoon top!

Alles zoals ik besteld had en in goede staat

Snelle levering en goede kwaliteit

alles prima

de bestelling werd op tijd en goed afgeleverd ,alles was prima in orde.

Mooi op tijd geleverd , bestel proces was goed en bijzonder dat er geen verzendkosten waren boven de 50 euro. Top geen klachten :)

Superlatieven te kort. Dus Super.

Zoals gezegd werkelijk formidable van A tot Z.

voor de eerste keer geweldig

vandaag besteld morgen in tuis wat wil je nog meer.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Overzichtelijke site en snelle levering

Goed assortiment met concurrerende prijzen.

Altijd betrouwbaar en op tijd

Bestelling naar afspraak eb en kwalitatief

Duidelijk, snel en goed!

Duidelijk, snel en goed!

alles ontvangen

bestelling 4 dagen later ontvangen wel alles compleet. Volgende dag ontvangen werkt dus niet altijd, blijft mensenwerk he?

Top en lekker snel !

Duidelijke communicatie en lekker snel geleverd..... !

goed advies

ik twijfelde over welke reishengel het beste voor mij van toepassing zou kunnen zijn. Na overleg een keuze gemaakt. Mooie lange stevige hengel.

Snelle levering en prijstechnisch goed.

Op voorraad is dus ook op voorraad bij hun en volgende dag geleverd is dus ook de volgende geleverd. Al met al....TOP!

levering was mooi snel

Foutief product, snelle klantenservice enkel geen oplossing

Onderlijnen besteld van 20cm van spro. Bij levering bleek dit 30cm te zijn. (De rest van de bestelling klopte en was na bestelling snel met een dag geleverd) Foutje kan gebeuren, echter bleek dit foutief op de website te staan en de leverancier bleek 20cm helemaal niet te hebben bij na vraag door de klanten service. Klantenservice schakelt snel zoekt uit en past aan. Echter voor mij zelf is er vanuit tackleshop zelf geen oplossing aangedragen. Daar is mijn inziens een steekje laten vallen

Prima, goed geregeld

Fijn groot assortiment en snel geleverd prima

Gewoon helemaal top.

Sta er versteld van hoe netjes alles geregeld is hier.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Snel geleverd ook

Uitstekend van prijs kwaliteit en snelle service,

Super snelle service

Weiland 1