Prima !

Alles goed , zowel bestelling als geleverde spullen en verzending ook prima ! Dank u !

kwaliteit tegen zeer gunstige prijs

Vlotte manier om te bestellen uit groot aanbod. Vlotte en vlugge wweg om de bestelling te ontvangen produkten zijn prima dank

Verschillende artikelen

Verschillende artikelen besteld voor doodaas snoeken. Omschrijving van de artikelen op de website perfect en alles overzichtelijk. Levering eveneens snel en foutloos. Uitstekende ervaring met deze winkel.

Besteld, behandeld, correct geleverd en dat alles efficient en ASAP. Zeer tevreden klant

Tiptop in orde. Snel en efficient.

Snel geleverd in een perfecte verpak

Lekker assortiment met kunstaas en snelle levering wat wil ik nog meer en ook niet geheel onbelangrijk scherp geprijsd

Mijn heel goed geholpen om de juiste hengel uit te zoeken voor me man. Meteen volgende dag binnen. Goed verpakt echt heel tevreden

Spaarpunten!

Ik heb enkele artikelen besteld die ik had gespaard met de punten, de levering was snel, van goede kwaliteit en ik ben er heel blij mee. Een mooie beloning die spaarpunten.

Duidelijke webpagina, goed voorraad beheer en snelle levering.

Levering is gebeurd zoals afgesproken, top!

Alles goed ontvangen

Top !

Altijd alles ok ! Levering binnen de 24 uur. !!

Alles perfect verlopen.

Heel snelle levering.

Prima ervaring zoals altijd

Prima verlopen klein pakketje mooi door de brievenbus

Betrouwbaar en zeker voor herhaling vatbaar.

Juiste producten geleverd en lekker snel bezorgd

Gewoon goed

Goede prijs, snelle verzending en service

Vlotte service

Ik vond er alles wat ik zocht voor ons aankomend visweekend aan een scherpe prijs en had het de dag nadien al -keurig verpakt- in handen. Ook de klantenservice hielp met snel en vriendelijk met een vraag. Hier bestel ik nog!

Voldoende assortiment en snel geleverd

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze, goede prijs en een snelle levering.

Ruim aanbod, goede prijs.

Mooie site met ruim aanbod aan (roof)visspullen. Levertijd is soms wel wat lang. En jammer dat sommige producten alleen in bulk te verkrijgen zijn.

Erg netjes

Ik heb op vrijdag avond besteld. En dinsdag had ik het binnen netjes binnen in de brievenbus.

Goede kwaliteit, snelle levering

Ga hier zeker vaker bestellen

Snelle levering echt top

Hele goede eerste ervaring

Na een zeer teleurstellende bestelling bij een andere aanbieder online, ging hier alles perfect, vrijdag 1645 uur besteld en zaterdag 1315 uur in huis. Top

Toppie tackleshop is mijn shop

Mijn bestelling netjes ingepakt en afgeleverd toppie

Fijn

Goeie communicatie en levering

Snel & juist materiaal geleverd

Heel goed! Alles was juist. En heel snel geleverd!

Weiland 1

6666MH Heteren