afgelopen week gevlochten lijn besteld,,vandaag voor eerst gebruikt op molen s en GOED meegevallen ,,Prima kwaliteit,,,dank u wel Tackle Shop,,en perfect levering !!mvg marco

Helemaal top!

Ik had snel nieuwe spullen nodig, 1 dag gewacht en echt top spullen niks mis mee zeker geen spijt van.

Vrijdagavond laat gerief besteld, zaterdagmiddag zat ik al aan waterkant te vissen met het bestelde gerief, dus woede service

Zeer tevreden. Snelle levering. Goed verpakt.

Hengel besteld en niks op aan te merken, snel binnen en goed verpakt.

Zeker voor herhaling vatbaar. .Netjes geleverd binnen de aangegeven tijd.

Heel correct

Volgende dag geleverd doosletters gevraagd

goede rappe levering!

Ik had een hengel besteld en was allemaal goed en optijd geleverd!

Twee bestellingen gedaan maandag en dinsdag. Beide enkele dagen later opdezelfde dag in 1 doos ontvangen. Ik ga zeker meer bestellen

Netjes en op tijd afgeleverd

Zeer uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen

Uitstekende en snelle levering.

Correcte en snelle levering. Uitstekend verpakt en werd de volgende netjes afgeleverd zoals beloofd op de website. Ik ga er zeker weer bestellen.

Snelle correcte levering

Duidelijke website met veel informatie over diverse manieren van vissen. Mooie producten en snelle levering. Vragen en afterservice zijn perfect beantwoord.

Goed.

Supersnelle keurige levering van prima spullen

Voor het eerst besteld bij tackleshop. Keurig verpakte snelle levering van kwalitatief mooi spul.

Snelle levering, netjes verpakt.

Prima en goede producten

Topservice

Ik had een probleempje met nieuw aangekochte rod en ben heel snel geholpen ermee , toppie :)

Uitermate goed product

De tas heb ik gekocht voor mijn tentstokken. Zodoende kan ik alles in een koffer meenemen en de langere tentstokken (90 cm). Dan heb ik nog twee grote vakken over, voor het lichtere materiaal. De zes zijvakken bieden meer dan genoeg ruimte voor overig materiaal. Top product!!

Top en snel geleverd

Alles prima van bestelling tot levering.

Duidelijke site en goed snelle levering

Goede betrouwbare webwinkel

Gewoon zoals het hoort; de bestelde spullen snel en correct afleveren.

Zie mijn bovenstaande zin; Verder niks aan toe te voegen.

Het was top en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd

1 x besteld en alles duidelijk met de bestelling

Gewoon goed

Goede hengelsport artikelen en service.

Weiland 1

6666MH Heteren