Perfect ,

Ruim assortiment Gemakkelijke manier van betalen Snelle en praktische manier van aflevering ! Compliment ,

Super snel en correct

Bij aflevering kapot hengeldeel. Zonder zeuren volgende dag nieuw deel. Super service!!!

Mij zie je nog trug

De andere dag geleverd. Top

Super!!!

Super!!

Snel vlot geholpen, hier kom ik nog terug

Zie boven

Alles is prima verlopen

Alles is prima verlopen. Ik had mijn bestelling super snel in huis

Snelle levering prima prijs

Ruime keuze, te selecteren op verschillende vissoorten. Dat maakt zoeken nog makkelijker, prijs vaker goedkoper dan in de winkel. Snelle levering.

goed , correct

Enkel kreeg ik niet te horen dat er een product niet meer aan leverbaar was , zelf moeten mailen waar het bleef , nadien geannuleerd dus. :( Ook blijkbaar moeten wachten tot de gehele bestelling voorhanden was om te kunnen verzenden. Verder wel ok hoor ! :)

Gewoon TOP bedrijf.

Snel en compleet

Fijne winkel met snelle bezorging

goede en snelle levering prima kwaliteit

snelle levering. goede informatie

Goede prijzen en snelle levering

Echt top hengels voor het zeevissen op een boot.

Veel keus en snelle en correcte levering

Al jaren bestel ik Fireline om sieraden mee te maken en ik kom steeds weer bij de Tackle Shop terecht. Veel keus en supersnelle levering! In deze hectische wereld een vertrouwd en betrouwbaar adres. Ik ben er nog steeds blij mee. Dank!

Prima geregeld vanaf bestelling tot levering.

Was al eerder klant maar na een aantal jaar weer begonnen met vissen, daarom bestelling geplaatst bij het vertrouwde adres. Nog steeds goede spulen tegen redelijke prijs. Een minpuntje is het gebruik van "je" on de mail wat is er mis met "u".

tevreden

altijd tevreden altijd zeer duidelijk

niet blij

ik heb besteld spullen op 15-07-2019 in de ochtend en stond dat voor 17:00 bestelen, morgen thuis. En vandaag ik zie dat woord geleverd op 17-07-2019. Eeen daag te laat!!!

Vlot en deskundig

Op zoek naar een zeeboothengel kwam ik bij Tackleshop uit. Daar een goede aanbieding besteld met de nodige extra accessoires. Voor een paar tientjes klaar en de volgende dag al binnen. Erg netjes dat er na de bestelling nog een mailtje met enkele tips werd gestuurd. De volgende hengelspullen worden weer hier besteld.

Snelle levering product prima.

Snelle levering en prima product.

Goede prijs en snelle levering!

Ik heb wat spullen besteld voor drop shot onderlijnen te maken. Snel geleverd maar ook goed verpakt en wat ik besteld heb. Ik kom zeker nog een keer bestellen

Hmm.... nu je het vraagt

Bestelde product was niet transparant maar wit. (dus knollen voor citroenen verkopen). En dan achteraf ook nog een mail sturen met voorbehouden over het breken van een hengel. Aanbevelen? misschien, maar omdat ik geen ander keus heb: nee Aangepast na een telefoontje van tackleshop.nl, ook zo irritant, is wel hun goed recht maar blijft irritant. Als ze niet hadden gebedeld om een review had ik de moeite niet eens genomen.

Duidelijke Website en Snelle Levering.

Goede Producten.

Keurige website en snelle levering

Netjes verpakt en tijdig geleverd

Zeer correcte afhandeling

Helemaal wat ik verwachte!

Wat een verrassend strak, gevoelig telescopisch forelhengeltje. Was bedoeld voor mijn kleinzoon, maar denk erover er zelf mee te gaan vissen op ruisvoorn.

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Ik had een e-mail gemist...er werd een andere kleur voorgesteld omdat de bestelde uitverkocht was. Vervolgens zeer goed geholpen en de prima bestelling de volgende dag ontvangen.

Weiland 1

6666MH Heteren