Pluspunten

zeer snelle levering en prijs voor kwalitijd

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

niet

Pluspunten

Overzichtelijke site, prima aanbiedingen, prima contact

geen

Pluspunten

Goede en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede website. correcte levering. Follow up zie hiernaast

Geachte heer, mevrouw, Betreft: order 15472-22808 Spro C-Tec Karperset 3.30 Ik heb de bestelling vandaag ontvangen. Alleen zitten de batterijen voor de sensoren er niet bij. Ik heb u daarover drie uur geleden een e-mail gestuurd, maar heb daarop nog niets ontvangen (alhoewel u op uw website aangeeft dat deze binnen circa een uur beantwoord wordt. Graag ontvang ik de bijbehorende batterijen van u, omdat dit volgens mij een speciaal type is. Bij voorbaat dank voor uw medewerking Groeten Jan Straatman

Pluspunten

Grote assortiment en redelijke prijzen. Snelle levering

Gratis bezorgen vanaf 25 euro eventueel

Pluspunten

Super snel in verzending

Pluspunten

Top,op tijd geleverd

Pluspunten

Goede communicatie supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en erg deugdelijk verpakt. Webshop is ook redelijk overzichtelijk.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Je word ook goed op de hoogte gehouden in welk stadium uw levering zich bevind. Ook de kortingsbon bij de bestelling vind ik een leuk presentje.

Pluspunten

Goede communicatie, vlotte levering

Pluspunten

Snelle levering, mooie aanbieding, duidelijk overzicht van hoe de situatie rond de bestelling is

Meer gerichtere reclame kan misschien zorgen voor meer klanten. Het is veel makkelijker spullen te bestellen dan nasr de winkel! Ga vooral zo door!

Pluspunten

Slechts één keer besteld, maar zeer tevreden. De producten waren de volgende dag al geleverd en verkeerde in uitstekende staat. E-mails wordne netjes verstuurd en de factuur is overzichtelijk. Geen klachten!

Pluspunten

Alles is gewoon goed gegaan

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Website; veel blanco ruimte op bovenzijde paginas van de webshop. Hierdoor lijkt het alsof er niets gebeurd, je moet door scrollen naar onder.

Pluspunten

zeer eerlijk bedrijf

aanbod

Pluspunten

Goede informatieverstrekking, zoals sms met mededeling aanvang verzending. Verder keurige afhandeling van bestelling.

Geen, erg tevreden.

Pluspunten

zij geven direct antwoord op een probleem , zelfde dag opgelost .

Pluspunten

tja aan mijn beoordeling heb je niet zoveel,wan ik ben zelf een zeer tevreden klant,goede producten en vlotte bestelling verloop.Dus negatieve en of verbeterpunten heb ik niet.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke communicatie , scherpe prijzen. op zich overzichtelijk site.

de website werkt niet zo heel handig als ik bijvoorbeeld pluggen van 1 merk wil zoeken kan dit niet. zodra je een merknaam in de zoekmachine zet krijg je alles vand a tmerk. kies je daarna in de kantlijn bijvoorbeeld pluggen wordt er niet op het gevraagde merk geselecteerd.

Weiland 1

6666MH Heteren