Pluspunten

Snelle levering van het product duidelijk aangegeven of product op voorraad na de bestelling te hebben geplaatst gelijk een order bevestiging voor de rest van de service weet ik het niet omdat ik deze niet nodig vandaar 8 sterren

Geen punten

Pluspunten

Pluspunten

Volgende dag geleverd, erg veel op voorraad en veel keuze

Pluspunten

Super snelle levering, veel producten worden goed omschreven.

Pluspunten

gaan erg goed met de klanten om en denken met hun mee

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie bij problemen en correcte snelle afhandeling.

Scherpere uitleverings-controle op compleetheid van goederen.

Pluspunten

overzichtelijke site ,snelle levering ook naar Belgié ,gemak van betaling

Pluspunten

Prima zaak !

Pluspunten

De website is goed en overzichtelijk en de betelling was makkelijk te plaatsen en de lefering was snel.

Pluspunten

vlotte en juiste afhandeling.

Voor bestellingen naar belgie zijn er hoge verzendkosten en hierdoor loop je waarschijnlijk een pak bestellingen mis? ( niet persoonlijk bedoeld,maar bestel dus allen wat ik niet in belgie vind)

Pluspunten

snelle levering snel antwoord op vragen via de klantendienst

Pluspunten

Snelle levering, wordt geleverd zoals is belooft

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen

Pluspunten

Snelle levering en kwaliteitsmateriaal

Pluspunten

Perfect geleverd

Pluspunten

Goede service snelle levering top, Ben super tevreden. Kan het iedereen aanraden, gr Ronal Veraart

Pluspunten

Zeer snelle afwerking van de bestelling en levering

Pluspunten

Het pakket was de dag na de bestelling al binnen. Goeie klantenservice. Goeie prijs. Altijd een goede kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

Bij Tackleshop snappen ze wat klanten willen. Direct de volgende dag in huis + keurig verpakt. Daar kunnen andere viswinkels nog een hoop van leren....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een goede en overzichtelijke website. Makkelijk om iets te bestellen. Een goede afhandeling Door middel van email verkeer. Uiteindelijk binnen drie dagen binnen via de Post.nl. Dus een goede en betrouwbare site.

Ik heb een karper tent besteld en nou kon ik nergens een kort filmpje vinden over hoe de tent op te zetten. Daardoor duurde het even voor ik erachter kwam hoe of wat de tent op te zetten. Als ik toen ook had kunnen zien dat het grondzeil een los onderdeel was had ik een andere tent besteld.

Pluspunten

Heb hier eerder een review geschreven en hoef dat niet weer te herhalen. Het is een goede webshop.

Jammer dat de kortingsbon bij de bestelling nu maar 21 dagen geldig is i.p.v. 30 dagen. Het is met 1/3 ingekort. Meestal zit ik tussen de 3 weken en 1 maand wanneer ik weer wat ga bestellen... Als de tijd verstreken is en ik iets niet per se nodig heb, zal ik niet snel bestellen of ik kijk of het ergens anders goedkoper is. Met deze kortingsbon kon je de verzendkosten aardig compenseren. Als ik bijv. spinners nodig heb, wordt de 4.95 euro verzendkosten wel erg duur of iets anders kleins. Nee, dan kijk ik wel naar een andere zaak, via internet of via een echte winkel en anders koop ik niets.

Pluspunten

Je krijgt antwoord waar je wat aan hebt op de geplaatste opmerking in het bestelformulier. En een aantal extra's gekregen bij de bestelling welke ik nodig had voor mijn doel.

Pluspunten

Heel tevreden

Weiland 1

6666MH Heteren