Pluspunten

Super snel!!! Ben erg blij (cadeau was optijd gelevert!!!)

Pluspunten

Alle bestelde producten naar tevredenheid ontvangen.

Tot heden geen verbeteringen nodig.

Pluspunten

Zeer snelle levering voor in belgie

Pluspunten

Erg snelle levering!!!

Op dit moment doorgaan zoals jullie nu doen.

Pluspunten

Zondag besteld, dinsdags in huis. Snelle levering

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

Ik heb mijn bestelde producten snel gekregen. Ook vind ik het fijn dat ik via mail en sms op de hoogte ben gesteld van verzending .

Pluspunten

Bestelde artikelen perfect geregeld, Contact via de mail is ,voor informatie artikel is prima

Pluspunten

zeer overzichtelijk en netjes

geen blijf zoals jullie zijn

Pluspunten

Top Top Top

Pluspunten

Nette en vriendelijke ontvangst bij het antwoorden op e-mails. Meedenken met de klant en het aanbieden van alternatieven indien gekozen producten niet (meer) voorradig zijn voor levering op korte termijn.

Pluspunten

Snelle goede levering!

Pluspunten

Snelle levering van de producten!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Service after disasterious trip was good. We got new peces to replace broken ones. No bad word about the service.

I ordered two Spro Globetrotter GT Pro Tropical 9 5 XH 2.85 70-125gr to me and my frend for GT fishing in Maldives. First rod broke down in first day after few hour casting. Just snapped just above connection in second part. Parts were douple secured by teip. Second last two days. We casted lures under 100 g. Spoiled our adventure....

Pluspunten

Goede prijs / Kwaliteit Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1e indruk, dus nog niet gebaseerd op veel ervaring met het kopen op internet van visspullen (ook niet bij anderen) - snelle levering - service lijkt betrouwbaar en degelijk - Ik vond de website overzichtelijk

Misschien iets uitgebreidere info, bijvoorbeeld bij kunstaas over optimaal gebruik soort water/omstandigheden enz.

Pluspunten

Ik zou bijna spreken van een speedshop i.p.v. tackleshop, zo snel is alles geregeld. Dus ik ben zeer tevreden.

Verbeterpunten zijn er niet, en mijn tip naar jullie is.... vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Goed en snelle levering!

Introductie filmpjes van uw producten, doorverwijzing naar youtube bijvoorbeeld.

Pluspunten

Een goede en vlotte bedrijf, bovendien eerlijk en betrouwbaar.

Alleen maar goede service.

Pluspunten

Altijd die overdreven reacties van posiviteit heb ik een hekel aan. Het lijkt zo nep. Maar nu mijn ervaring met tackleShop: Bestelling geplaatst en nu? Je ontvangt 4 mailtjes: - Welkom bij tackleshop - Order bevestiging (bedankt voor je bestelling) - Betaling otvangen (bestelling word klaar gezet) - Uw order is verzonden met een track en trace code. Zondag besteld, Dinsdag in huis. Het goede van TackleShop is dat je alleen spullen kan bestellen die ook daadwerkelijk op voorraad zijn. Zo voorkom je teleurstellingen en lange wacht en levertijden. Je hebt dus je spullen die jij nodig hebt of die jij wilt hebben gewoon simpel binnen 1 of 2 (zaterdag, zondag bestellen) werkdagen in huis. Ik heb wel vaker het probleem meegemaakt met andere sites, bestelling geplaatst en betaald. Maar het 1 den ander is niet op voorraad. 150 euro besteld. 40 euro niet op voorraad. Je moet dus wachten om gratis te verzenden. Of je betaald je eigen verzendkosten voor die 40 euro. Dit is duidelijk aangegeven is de voorwaarden van 30 pagina's... Je gaat dus wachten met als gevolg dat de spullen die je nodig hebt pas na 2 of meer weken worden geleverd. Dit is bij TackleShop niet het geval en dat vind ik een zeer handig systeem.

Dit is mijn eerste bestelling bij TackleShop. Misschien 1 verbeterpunt: Het product is op voorraad... Maar hoeveel? Meestal bestel ik 1 of 2 x hetzelfde product. Er zijn mensen die dit wel 20x doen. (jaar voorraad). Misschien dat dat een handig extra'tje is. (gaat voornamelijk om kleinspullen, maar is ook handig met pluggen (als bijv 3 vrienden 1 bestelling plaatsen). Voor de rest vind ik alles wel goed.

Pluspunten

Snelle levering, keuring verzorgd, extra kortingsbon

Pluspunten

Duidleijke site Snelle levering Pro-Actieve communicatie mbt de aanlevering

vergelijk mogelijkheid (of heb ik die gemist?)

Weiland 1

6666MH Heteren