1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Ondertussen hebben wij ons pakket in goede orde ontvangen, inclusief een kleinigheid ter compensatie van het ongemak.
Wij begrijpen dat het ongemak veroorzaakt is door Post.nl en zouden het op prijs stellen dat Tackle.Shop met Post.nl betere afspraken maakt. Alvast bedankt voor de bezorgdheid en hopelijk loopt het volgende keer wat vlotter. Veel succes nog.
VerbeterpuntenBestellnummer: 4788-6547
Datum: 03-06-2013
Wij hebben helaas nog niets ontvangen.
Na informatie via Post.nl blijkt dat er reeds meerdere malen iemand het pakket heeft gepoogd af te leveren, maar op de meest gekke uren. Met als gevolg dat ons pakket terug naar afzender is gestuurd.
Wij zijn hoogst ontevreden over de gang van zaken. Het kan toch niet zijn dat een pakket niet geleverd kan worden tijdens de kantooruren. Wij zijn een bedrijf dat open is van 7u in de morgen tot 17u in de avond en blijkbaar lukt het niet om een pakket tijdens deze uren te laten afleveren.
Het is aantrekkelijk op de site van TackleShop, waar ons de levering de volgende dag of 2 dagen later wordt beloofd. Maar helaas een week later hebben we nog niets gezien, terwijl de betaling reeds een week geleden gebeurde. Hopelijk wordt er aan dit probleem het nodige gedaan om het zo spoedig moegelijk recht te zetten. Daarom onze teleurstelling.