Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering.

Pluspunten

snel, accuraat, uitstekend verpakt, op verzoek een dag extra aanbieding.

neen

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering.

Het pak viel klein uit; wellicht is het handig om dit erbij te vermelden op de website.

Pluspunten

De producten zij niet te duur en van goede kwaliteit, ook de levering verloopt vrij vlot, een aanrader om online te kopen

Pluspunten

Ik ben uitermate tevreden over de snelle afwikkeling van de bestelling, maar vooral over de communicatie, vanaf het ontvangen van de bestelling, via de betaling via de aflevering: in al die stappen word je heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang heel goed zeer content

Pluspunten

goede voorlichting. kon verzending goed volgen. pers. vraag over waarom ik geen lijn had besteld. ook op het antwoordt van mij weer een antwoordt . de molen was stuk ook dit is perfect en snel verholpen om een nieuw onderdeel op te sturen. geweldig. ik ben communicatie trainer/acteur. vanuit die rol spreek ik ook dat jullie erg klantvrie

Pluspunten

supersnelle levering en uitgebreide keus

Pluspunten

Snelle levering.

nee

Pluspunten

1e bestelling gedaan en ben zeer tevreden Mail 1 bevestiging bestelling Mail 2 bevestiging van betaling Mail 3 bevestiiging van verzending Mail 4 track en trace Snelle service Overzichtelijke site

Geen. Menig bedrijf kan een voorbeeld aan deze webshop nemen.

Pluspunten

dat ik het goed ontvangen heb

Pluspunten

Snelle en correcte levering breed assortiment en normale prijzen!

Pluspunten

Geweldige service. Om 16.55 besteld en de volgende ochtend spullen netjes binnen. Super en bedankt

Pluspunten

Zeer goede communicatie en snelle levering ook naar België

Pluspunten

het bestelde artikelen netjes en snel opgestuurd,kam zowat niet beter

Pluspunten

uw doet wat u beloofd,zeer goed !!

niets op aan te merken!

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering en alles compleet ! Niets is hun te veel om de koper vooraf van informatie te voorzien, fantastisch !! Op al je vragen die je mailt krijg je antwoord met daarin ook nog de boodschap dat als je iets niet duidelijk is je weer gerust nieuwe vragen kan stellen. Hier kan menig internet verkooppunt nog iets van leren !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel goed bedrijf snel thuis bezorg via tnt

heb ik niet echt

Pluspunten

Snelle levering Op de hoogte gehouden

Meer aanbiedingen

Pluspunten

Was mijn eerste bestelling bij tackelshop. Was echt verrast hoe snel ik reactie op vragen kreeg en hoe snel het bezorgen ging. Helaas was de henel stuk, maar een mailtje was genoeg om het probleem op te lossen, zonder extra kosten! In het bijzonder dank aan Eric die heel goed daarvoor gezorgd heeft dat alles goed komt!

Pluspunten

ik ben zeer tevreden, veel informatie en snel, jullie hebben het begrepen hoe je een e-shop moet runne, houden zo

geen, alles ok bij jullie

Weiland 1

6666MH Heteren