Snel, goed en ruime keuze

Ruim voldoende keuze, goede prijs-/kwaliteitverhouding, snelle levering... Wat wil je nog meer ?

Prima spul prima prijzen snel levering

Zoals titel

Zoals altijd zeer tevreden. Op tijd geleverd en ziet er goed uit zoals ik verwachte

Scherpe prijzen, prima assortiment, snelle levering

Betrouwbare zaak, mooi assortiment, scherpe prijzen. Tot een volgende bestelling! Grtn, Robert

Bestelling zou 27.12 bezorgd zijn. Helaas niets gekregen. niet bezorgd.

Via de klantenservice lukt het me niet om mijn vraag te versturen Bestelnummer is 205919

super.

gemakkelijk zoeken op de website. mooie prijzen en kwalitatief goed. supersnelle levering en voor bezorging goed verpakt.

Alle keren de bestellingen werden de volgende dag al geleverd

Goed voormekaar snelle levering

Goed geregeld snelle verzending

Snel

Goede en snelle levering

Top. Besteld, en volgende dag in huis. Prima spul!

Volgende dag in huis! Prima kwaliteit

Prima webwinkel!

Ik kan niet anders zeggen dat TackleShop een hele goede en betrouwbare webwinkel is met veel artikelen en goede prijzen. Al veel artikelen besteld en altijd snel en correct verpakt aangekomen. Zal in de toekomst zeker bij TackleShop blijven bestellen en kan het iedereen aanraden om hier hengelsport artikelen te bestellen

Snelle en correcte levering gekregen.

Was leuk om zo vlot bestelling te mogen ontvangen.

Top geholpen

Wat verwarring met de bestelling maar snel en kundig opgelost. Top

Steeds op tijd met leveringen en een goede service!! Ook veel op voorraad tegenover sommige andere webshops...

goede service

altijd de juiste producten die ik bestelde en snelle levering zeker een aanrader

Snelle en correcte levering ondanks kerstdrukte. Een aanbeveling.

Snelle levering, meedenkende en vriendelijke klantendienst.

Klantendienst met vriendelijke service. Ik had goed contact met Rob n.a.v. een bijbestelling. Werd netjes geregeld zonder extra verzendkosten.

Kansloze service

Gebroken topdeel op een Westin hengel van 2 maanden oud. Foto's gestuurd en de conclusie was : Dit valt niet onder garantie, een nieuw topdeel voor de helft van de prijs van een nieuwe hengel. Klaar. Weglopen voor service dus in deze. Jammer. Ik koop wel een nieuwe, maar niet hier.

Prima afhandeling

Prima afhandeling!!

Snel en netjes alles geleverd

Prima winkel

Perfecte snelle levering

Voor kleinzoon telescoophengeltje besteld met wat shads en loodkopjes. Volgende dag al binnen. Goed spul, prima prijs-kwaliteitverhouding. Doorgaan zo!

Snelle levering,maar onnodige verzendkosten

Dure verzendkosten voor een cadeaubon die gewoon als briefpost kan verstuurd worden.Is gewoon in de brievenbus geleverd.

Zeer goed zoals altijd!

Goede prijzen. Snel verzonden en goed ingepakt. Top service zoals het hoort te zijn!

Helemaal top

Gemakkelijk bestellen, betalen en snelle levering.

Weiland 1

6666MH Heteren