Snel geleverd. Vandaag besteld, morgen in huis. (als de post meewerkt) Alles goed verpakt zodat er geen beschadigingen aan komen. Zal hier zeker weer bestellen.

Niet echt klantvriendelijk

Op vragen word zeer kort geantwoord en bij een kleine bestelling heb je een minimaal orderbedrag van 16,95. En de verzendkosten van 5,95 voor een brievenbuspakketje. Verder over de verzending kan ik niks zeggen want dat was keurig en snel.

Gewoon zeer tevreden

Bestelling meteen verzonden, volgende dag in huis, dat was ook bij mijn vroge bestelling

Niet mijn eerste en zeker niet mijn laatste bestelling

Top top top … wat je denkt te verwachten mag je ook verwachten..snel en accuraat

Top !

Goede producten, keurige levering.

Zeer goed.

Snel en goed bezorgd!

Kwalitatief

Steeds verzorgt en kwalitatief materiaal dat aangeboden word ,leveringen de dag nadien .

Fantastisch voor roofvis items

Uitstekende service, mooie producten en snel geleverd. Zeer tevreden!

Zoals gewenst.

Snelle en correcte levering

Geen opmerkingen

Al jaren tevreden!

Al jaren bestel ik met veel plezier en vertrouwen bij tackleshop.nl. Groot en goed assortiment en altijd snel in huis.

Gewoon goed

Gewoon goed is gewoon.

Goede prijs/kwaliteit producten en een top service!

Prima service en juiste voorlichting

De juiste UV lamphouder geleverd, alleen jammer dat de nieuwe uitvoering een zwarte schroefdop heeft. De oude had een enigszins doorzichtig deksel. Je kon dan zien of de lamp nog brandde en dus nog niet vervangen behoefde te worden.

Perfect!

Goede site, en goede bezorging!

Extra opletten met foto's

Bij ern set staan er individuele foto's van producten maar in de omschrijving staat er dat de foto's misschien verkeerd zijn. Dus prefereer ik raven.nl of visdeal.nl Veel betrouwbaarder

Goede ervaring

Geweldige hengelsport winkel

Mijn eerste bestelling hier en perfect geregeld. Goede prijzen, goede spullen en veel online advies. Prima aftersales en info per mail over je aangeschafte spullen over hoe te gebruiken en waar op te letten. Zeer aanbevelenswaardig!

Prima artikelen en snel geleverd

Prima artikelen en snel geleverd,

Gewoon goed

Zo als afgesproken.

Veel producten tegen een acceptabele prijs

Precies wat ik zocht. Ook goede uitleg. Goede prijs en keurige afhandeling.

Netjes verzorgd

Mijn bestelde producten zijn netjes bezorgd bij het gekozen afhaalpunt exuus voor eerder verzonden bericht was een heel ander bedrijf niet van jullie ik ben blijven j dat het bij jullie goed geregeld is en alles was netjes verpakt.

fijne webshop

overzichtelijke winkel en alles snel geleverd .ook vermelden ze als spullen wat langere levertijd hebben .Top

Goed en keurig op tijd

Goed en alles op tijd geleverd

veel gedoe om spul retour tedoen

spullen binnen gehad 2x 7,25 verzend kosten spullen weer retour moeten zenden omdat ze verkeerde maten afsturen weer 20 euro retour moeten omdat één pakket langer dan 1 meter is verpakken worden allerlei eisen gesteld nee dan moet je geen internet bedrijf beginnen zeer slecht allemaal

Weiland 1

6666MH Heteren