3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

groot aanbod

Op site lijkt het snelle levering, maar enkele dagen later blijkt het artikel niet leverbaar met een lange wachttijd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Als ik iets wil retouneren dan moet ik zelf de portokosten betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ziet er goed uit

Voor mij had de schort iets korter gekund.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Service was prima. Kreeg snel bericht dat niet alle artikelen op voorraad waren. Betaling verliep prima. Artikelen werden netjes geleverd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

perfecte behandeling, bestellen en op de hoogte gehouden worden,

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel telefonisch bereikbaar en geholpen bij keuze.

Ga zo door.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden toen er een beetje vertraging in levering optrad.

• Communicatie

Pluspunten

goede merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je krijgt een mail dat iets niet gelijk op voorraad is en een indicatie hoelang het kan duren. Nog voordat deze tijd verstreken is weer een mail dat de bestelling verzonden is. Prima geregeld.

Pluspunten

goede en snelle service

iets niet meer in het magazijn laten leggen en de bestelling in 1x keer versturen, zodat je de eerste aflevering maar 2 van de 3 items in de doos hebt zitten en er op de afleverfactuur 3 stuks staan, en er nog 1tje in het magazijn blijft liggen, maar die is heel snel daarna verstuurd met de post, dat is dan wel weer positief

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het bedrijf is prima, goede service.prima!!! Maar het geleverde product,werkoverhemden van Havep maat L 41,42 klopte voor geen meter !! Heb uit teleurstelling deze producten gelijk doorverwezen naar het Leger des Heils Dit kan Werkkleding.Com niet verweten worden!!!

Kritisch blijven naar de leverancier toe!! Voor handel middels het Web is een uniforme maatvoering, betrouwbaar!!,wel belangrijk!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel antwoord op een vraag nadat ik een verkeerde maat had ontvangen

Vermelding van (broek)maten was niet duidelijk op de site. Ik bestelde 44 en kreeg 38, met een label van maat 44 EU achterop. Gewenst is om een maattabel op te nemen bij de werkkleding zodat de klant kan kiezen welke maat gewenst is.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede communicatie. Heldere vlot werkende webpagina met voldoende productinformatie waar je gemakkelijk doorheen navigeert.

Groter assortiment is nooit weg. :-)

• Communicatie

Pluspunten

Goede service vriendelijke klantenservice

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelgemak, geen verzendkosten boven 50 euro

snellere levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ook telefonisch goed bereikbaar en kennis van zaken, snelle service, en nooit hoeven te vragen waar de kleding bleef. duidelijke info

verkoop van schorten voor horeca mis ik wel, deze moet ik nu noodgedwongen bij ander bedrijf kopen. Dit scheelt veel werk als je de koksbuizen die erg vervuild zijn moet wassen.(als er dus geen halterschorten zijn)Ik bedoel geen voor aftewassen schorten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Besteld en geleverd gekregen. Het product was ook goed te vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim assortiment duidelijke prijskwaliteitsverhouding

maten duidelijker aangeven ivm euro of usa

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijke website. Gelukkig ook leverancier van de kleinere maten!!! Naar aanleiding van een vraag van mij snel antwoord gekregen.

Als je later dan je aankoop toch wilt weten wat de bestelstatus is dan is dit niet meer mogelijk als je niet meteen een account hebt aangemaakt. Dit staat wel in de latere berichtgeving dat het kan. Dit geeft wat verwarring!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanbod producten Retour leveren producten gaat goed, m.b.v. retourformulier

Prijs aan de hoge kant Levering duurt gemiddeld 4 tot 5 dagen Zelf verzendkosten betalen bij levering retour

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben niet te spreken over de service die mij is verleend. Ik had als eerste truien besteld van Santino. Die waren uitverkocht maar kreeg ik pas na een week bericht van. Toen zou ik andere truien krijgen die iets duurder waren voor hetzelfde geld.( pluspunt). Toen ik die besteld had was de kleur weer uitverkocht bij de leverancier. Ik snap dat jullie daar niets aan kunnen doen maar ik kreeg pas na een week daar weer bericht van. toen uiteindelijk heb ik een andere kleur gekozen en deze is dan ook aangekomen maar ik heb in totaal wel meer als 2,5 week op mijn bestelling moeten wachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

product is goed verpakt en ziet er goed uit

helaas is 1 trui al na 1 keer dragen kapot. naad van de mouw van ellenboog tot pols compleet los.

Elingslaan 57

9251 MN Bergum

Over Werkkleding.com

Specialist op het gebied van werkkleding en zorgkleding. Sinds 1984 wassen en leveren wij zorg- en werkkleding aan grote- en middelgrote bedrijven. Sinds 2010 leveren wij ook kleding via de webshop aan bedrijven en particulieren. Kwaliteit en service staan bij ons centraal.