Pluspunten
Ik werd gebeld dat mijn bestelling niet direct geleverd kon worden en ze boden mij een alternatief die ik inderdaad de volgende dag nog in huis had. Super services!
Pluspunten
vriendelijke en snelle service
Verbeterpuntenop website aangeven of het artikel op voorraad is
Pluspunten
Voor de derde maal een bestelling geplaatst en zeer tevreden verlopen
VerbeterpuntenZo doorgaan, prima
Mischien een levering binnen 24 uur
Pluspunten
ontzettend aardig en behulpzaam telefonisch te woord gestaan, heel erg meedenkend!
Pluspunten
Goed advies, meedenken met cliënt en opdracht. Prima omgegaan met feedback op proefdruk, waardoor het resultaat erg mooi is.
Pluspunten
Mijn bestelling was niet op voorraad (incourante maat) ik kreeg keurig bericht dat ik slechts 1 week hoefde te wachten en binnen 1 week werd ook inderdaad geleverd. Verder ruime keus en overzichtelijke site.
Pluspunten
genoeg keuze. qua kleding en prijs.
Verbeterpuntengeen.
bij de eerste bestelling ging er iets mis met de factuur waardoor deze vanuit ons lang onbetaald bleef. Toen ik uitzocht hoe dit kon, kwam ik er achter dat de factuur eruit ziet als een bevestiging van de bestelling. Tip: zet in de onderwerpregel dat het om een factuur gaat, dan is deze beter te herkennen.
Bedankt voor uw tip, we hebben dit aangepast.
Pluspunten
hiet is een transparante site. De kleding wordt duidelijk getoond zoals het ook in werkelijkheid is. zeer snelle levertijdi! Je ziet dat er met zorg en aandacht gewerkt wrodt aan de artikelen. Het is een plezier om erin te werken. Je voelt je dan verzorgd en netjes.
Verbeterpuntener zouden wel meer kleuren kragen mogen komen. Is het mogelijk om losse kragen te leveren in verschillende kleuren, zodat je kunt afwisselen. ( dus een witte basisjas met verschillende kleurkragen dmv drukknopen te bevestigen. .
Pluspunten
Fantastische nazorg: bij verkeerde levering door fout transporteur meteen een telefoontje met excuses en een oplossing. Twee dagen later een nieuwe broek binnen! Zelden zo goed persoonlijk contact gehad met een internetwinkel. Dank!
Pluspunten
Goede producten. Redelijke leveringen snelheid. Over het algemeen geeft het een goede indruk.
Verbeterpuntengeen email wanneer verzonden (ook niet in spam box), meer omschrijving van werkbroek. Nu was het een gok.
Het is spijtig dat u uw e-mail over de verzending niet heeft ontvangen. Het systeem verstuurd de mail automatisch zodra de verzending bij ons de deur uitgaat. Er moet iets verkeerd gegaan zijn. We zijn blij dat de indruk verder in orde is.
Pluspunten
Supersnelle levering. Op maandagochtend besteld, 10 minuten later mail dat mijn bestelling weg ging en inderdaad op dinsdag al in huis. Prijs is absoluut goed. Goede kwaliteit. Volgende keer bestel ik weer hier en heb dit adres ook aan collega`s doorgegeven.
VerbeterpuntenBestel een maat groter (broek) dan je normaal hebt. Ze vallen iets kleiner uit. Ik heb deze tip eerder gelezen en ook dus een maat groter besteld. Dit klopte dus precies.
Pluspunten
- Product word snel geleverd; - Het product is niet duur in aanschaf; - Het product is in meerdere maten verkrijgbaar en ook leverbaar, (geen tekorten); - Breedt assortiment.. (veel keus)
Verbeterpunten- Meer reclamering voor uzelf maken.
Pluspunten
via de mail een jasje (wit met een biesje)besteld er werd gebeld of ik wel de juiste kleur had besteld. Ik had zelf niet in de gaten dat ik een gekleurd jasje had besteld. Mijn dank was zeer groot!
Pluspunten
goed materiaal
Verbeterpuntenin mijn geval een huismerk broek zou aan willen bevelen iets aandacht voor de zakken waar gereedschappen makkelijk in en uit kunnen, (denk aan een schroevendraaier kan gaten veroorzaken) en meer iets stijl
Pluspunten
perfect reeds nieuwe order bestelt
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
snelle levering, je krijgt wat je besteld
Pluspunten
Snelle levering, zeer hulpvaardig aan de telefoon
VerbeterpuntenPrijs lijkt erg laag, na BTW en verzendkosten valt de prijs nogal tegen.
Elingslaan 57
9251 MN Bergum
Specialist op het gebied van werkkleding en zorgkleding. Sinds 1984 wassen en leveren wij zorg- en werkkleding aan grote- en middelgrote bedrijven. Sinds 2010 leveren wij ook kleding via de webshop aan bedrijven en particulieren. Kwaliteit en service staan bij ons centraal.