UIterst correkt, Snel en zeker dus een tevreden klant.

Bestel niet vaak maar altijd keurig netjes, persoonlijk,vriendelijk snel en optijd de juiste kwaliteid zending ontvangen.

Uitstekend en goede prijzen

Mijn favoriete model was helaas niet meer te leveren maar het alternatief is bijna net zo goed. Ik kom zeker terug. Dank voor het persoonlijke berichtje bij de bestelling.

Alles goed geregeld

Ondanks vertraging, omdat het product niet op voorraad was is het toch naar tevredenheid afgehandeld. Het heeft nogal even geduurd voor de levering weer op orde was.

ze doen wat ze moeten doen

Ben niet zo van reviews, in dit geval van een kleine maar enthousiaste onderneming maak ik een uitzondering. Geen groot assortiment, maar voldoende om een keus te maken, geen hoge eisen stellen kwaliteit is goed verzending goed altijd een leuke persoonlijke attentie erbij doorgaan zo

Super goed

Zeer tevreden goede kwaliteit

Van Jo Jo jeans kan je echt op aan

Keurige levering, duidelijke communicatie

Goede kwaliteit jeans (24/7), fijn dat de modellen zo lang leverbaar zijn.

goed, keurig

Werkt goed. Broek niet op voorraad, maar werd op tijd door haar daarvan op de hoogte gehouden

Aardige vrouw Josien.

Probeert mee te denken, altijd alles netjes geregeld. Erg betaalbaar en goede spullen.

Gemakkelijk te bestellen en snel en nette aflevering

Blij met de aankoop en nette levering van mijn spijkerbroeken.

De bestelling is weer keurig afgeleverd compleet met een handgeschreven groet van Josien! Blij mee.

betrouwbaar vertrouwd goed

Ik koop al lang mijn jeans hier nooit problemen .

Perfecte pasvorm

Goede communicatie

Gewoon goed

Gewoon goed en keurig optijd

korting volgens regeltjes

Korting op korte broeken en korting op lange broeken. Koop je lange én korte broeken dan zou een winkelier nóg blijer moeten worden, maar voor korting worden strikt de regeltjes toegepast. JoJo jeans is en blijft mijn jeansleverancier, maar niet vanwege de klantenbinding.

Was niet helemaal wat ik er van verwacht had maar de oplossing was top

Wat ik besteld had zou volgens de site op vooraad zijn.. Kreeg daglater mail dat dat niet het geval was. En gelijk de optie om een donkere er bij te nemen . Dus er werd door de medewerkster goed mee gedacht om tot een oplossing te komen Dan krijg je een mail dat het paket deze dag afhmgelevert wordt. Envaan het einde vandedag Weer een mail van de bezorger dat het niet gelukt is om die dag langs te komen. Dag later toch paket gekomen. En er zat een hand geschreven kaartje in dat persoonlijk geschreven was naar mij . Dat werd als zeer positief ontvxngen en gewaardeerd.

Betrouwbaar en gewoon goed.

Niet de eerste bestelling en niet de laatste. Ik hou van betaalbare broeken met stretch en heb in de Bram Paris Burt mijn broek gevonden. Fijne prijzen en gemakkelijk thuis bezorgd. Had nu echter een werkbroek nodig, nou die heeft Jojojeans ook van Brams Paris. Fijne pasvorm, gemakkelijk met extra zakken en versterkt met Cordura. Geen overdreven emailcommunicatie maar bij verzending gewoon track&trace en keurig verpakt geleverd. Leuk is de handgeschreven boodschap, geeft een persoonlijk tintje. Josien, bedankt en tot de volgende bestelling

Topklasse

Jeans? JoJo!!!

Prima website, goede prijs en service

De website is duidelijk, snel besteld en op tijd geleverd

Heel erg goed.

Normale maten. Dus 33 is ook 33. Heel erg fijn. Ik kocht een korte broek en die voldoet ook helemaal aan de beschrijving en foto op de site. Het kaartje bij de broek zorgt voor een glimlach en geeft meteen aan hoe de betrokkenheid van de eigenaresse is. Top.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Hele fijne broeken

JoJoJeans is een uitstekende webwinkel.

Het vinden en bestellen van de door mij gewenste producten gaat in deze website gemakkelijk. en vervolgens wordt het bestelde vlot en goed ingepakt onbeschadigd afgeleverd. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Top winkel

Goede prijs, super kwaliteit, altijd een persoonlijke bericht erbij met de hand geschreven, top

Snelle en goede service

Zoals gewoonlijk verloopt een bestelling uitstekend en wordt het netjes afgeleverd. Hier is de klant koning. Niets op aan te merken.

uitstekend

Bestel al jaren bij jojo altijd helemaal top

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht