Toppie

Top website

Broeken waren niet echt super

De broeken zijn netjes en snel geleverd. Ik vond de kwaliteit van de broeken erg tegenvallen. Erg dunne stof en ook de pasvorm was niet geweldig.

Snelle, prima service

Ruime keuze in broeken, die heerlijk passen. De prijs van de broeken is goed. Je hebt voor een redelijke prijs een prima broek. De levering ging ook heel snel.

Snelle en goede service

Ik heb een jeans besteld en gebruik gemaakt van jullie berekening zodat ik de juiste maat bestel. In één woord geweldig. Goede service en snelle levering.

Geweldige service

Zoals altijd fijne broeken en de juiste maat. Bij het verdwijnen van mijn vaste merk heel goed advies en ben blij met de huidige broeken. Eerst 2 besteld en nu nog eens 2 nabesteld.

prima service en goede levering

zie hiervoor

Tevrede

Zeer snel

Gewoon prima

Betrouwbaar, attent en reageert snel

Goede prijs kwaliteit verhouding

Vlotte levering, duidelijke website.

Prima gegaan

Goed. Keurig netje niets op aan te merken.

Leuk zo 'n personal touch in de vorm van een kaartje

Goed. Duidelijk

Goede website

Altijd ok

JJJ is bij mij om de hoek en ik kom er al niet voor niets jaar na jaar na jaar na jaar....

Mooie broek nette prijs

Jeans

In een woord Prima

geweldig

Al vele jaren klant bij jojo jeans en ik ben dik tevreden,wat ik erg wardeer is het persoonlijke berichtje wat ze altijd schrijft

Altijd geweldig

Prima geregeld altijd op

Top jeans voor een topprijs

Perfecte jeans die ook in lange maten zijn en smalle taille. Geweldige prijs en snelle service!

Service

Wat een fijne winkel. Goed en snel contact. Vriendelijk en vol service. Product prima en betaalbaar!!

Al jaren zeer goeie broeken voor goeie prijs

Altijd goede producten. En bij vragen komt Josien altijd met een goede oplossing. Josien wederom 2 superbroeken voor 48 euro

Super.

Snelle levering.

Eerste aankoop en zeker voor herhaling vatbaar

Bram jeans zijn echt heel goed. Maat klopt. De werkbroeken hebben 3 voudig stiksel. Kan zowel de broeken als de winkel aanbevelen.

helemaal goed

Prima, correct en snel.

Zeer goed.

boven verwachting goed

Ik bestel al een paar jaar meerdere broeken per keer. Tot nu toe bevalt het uitstekend, pasvorm goed, geen defecten. prima prijs kwaliteit verhouding. De service is aardig en sympathiek met hand geschreven kaartje.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht