Bevalt prima, even afwachten op langer termijn Maar denk dat het wel goed is

Goed product met duidelijke maatvoering per product

Vlotte zending en keurig verzorgd!

Dit was de eerste bestelling. Ik ben er tevreden over. Pasvorm is goed, prijs is redelijk.

Snelle levering en goede nazorg.

Prima, al meerdere keren broeken besteld bij Jojo jeans. Jojo is één van de weinige sites die altijd broeken in lengte 36 en 38 kan leveren. Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering. Bij de laatste levering kreeg ik een broek die wel de labels in de goede maat had, maar van een andere maat was. Josien reageerde snel op mijn mail en stuurt (voor mij kosteloos) een broek in de goede maat op. Prima service dus!

top

prima service en snelle levering

Geweldig en snel geregeld.

,Zie hierboven.

Goeie winkel , top service

Goeie winkel , top service

perfect

bestelt en de volgende dag al in huis en broeken zitten perfect is tweede broeken al van mij en van mij man ook tweede broeken als ik weer nodig heb bestelt ik ze weer bij jo jo jeans

Prima ervaring

Voor de eerste keer 247 jeans besteld snel geleverd en de broeken zijn van goede kwaliteit en passen precies!

Niet te duur snelle levering

Veel keuze voor een goede prijs

prima en snelle service

product zoals omschreven, snelle service.

Broeken passen perfect.

Ik vond het wel jammer dat er een kaartje bij zat met daarop: ik vind de broeken niet mooi en passen niet goed. En met de aflevering ging er iets fout en daar kon u niets aan doen. Al met al bij met de broeken. Groet Anna Zwart.

Bestellen gaat makkelijk en vlot

Fijn dat er persoonlijk antwoord werd gegeven op de vraag over de slijtage.

Positief

Snel, goeie prijs, goeie broeken.

Bestelling geplaatst, echter verkeerd adres doorgegeven. Mail gestuurd, kreeg snel reactie via de mail dat alles aangepast was en twee dagen later waren de broeken er. Broeken: pasvorm en lengte goed.

keurig geregeld een 10

Net zo als altijd helemaal niks mis mee

Goede en persoonlijke service

Fijne en persoonlijke dame

Vlot en goed

Broekmaat is correct Klein prijsje

zoals gebruikelijk probleemloos verlopen

Zie bovenstaand

Prima bedrijf

Alvaker broeken besteld makkelijk bestellen via de site passen goed en snel bezorgd top

Nette afhandeling en keurige levering.

Kwaliteit ven de bestelde broeken prima.

Erg fijne webshop

Ruim assortiment, ook korte beenmaten. De broeken worden keurig verpakt en snel geleverd.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht