Goed verlopen

Super.

Ben een aantal jaren klant. SUPER

Blijvend perfect.

Als altijd, oók als je een online bestelling doet.

Blijft prima!

Keurig netjes geleverd.

we hebben nu voor de 2e keer een broek besteld bij Jojo en het wordt netjes verzonden en geleverd. Helemaal top!!!

Goede broeken voor een goede prijs

Prima broeken snel geleverd.

gewoon goed

Wederom prima, betaalbaar en snel geleverd

Alles perfect

Super snelle levering en mooie kwaliteit broeken

Snelle verzending

Goede riem. Duidelijke omschrijving en snelle verzending

Goede kwaliteit jeans

Eindelijk een shop die mijn maat altijd op voorraad heeft.

Netjes geholpen snelle levering

levert snel❤️

Als je de juiste maat weet of vergelijkt met de maat-tabel komt het goed.9 Ze mogen van mij , wat meer aanbiedingen aanbieden.

geen slecht woord over jojojeans

al jaren bestel ik broeken hier . Nooit problemen gehad dus ik ben wel tevreden . Vr gr ate

Mooie webshop. Wat vooral goed doet, is het handgeschreven briefje van Josien bij je bestelling..

Betrouwbaar

Ruime jeugd goede levering

correcte levering en informatie over status

alle momenten van proces worden gecommuniceerd

Kort maar krachtig gewoon uitstekend

Goede en nette, snelle verwerking. Mooie broeken. Een aanrader.

Correct bedrijf.

Bestel al weer enige jaren via Jo Jo Jeans en dit tot volle tevredenheid. Levering gaat goed en als er iets is wordt er gecommuniseerd wat veel bedrijven niet doen. Kort geleden nog een oude factuur opgevraagd, geen probleem netjes ontvangen. Al met al denk ik dat je een webshop zo hoort ter runnen.

al jaren tevreden

Koop al warenbij deze zaak en ik ben uitermate tevreden Bij vragen krijg je snel antwoord. Goede en duidelijke website

Prima levering, en prima communicatie.

Ik heb 2 stuk voor mijn zoon bestelld, die in andere land woont. Binnekort neem ik de jeans mee in mijn koffer.... Jeans zijn prima, goede kwaliteit, goede naden, goede textiel kwaliteit. Definitief koop ik meer in het toekomst. Last but not least: snelle levering net DHL.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht