Die Ware entspricht voll den Erwartungen

Trotz später Lieferung durch Verzögerung auf dem Postwege ist die Ware angekommen. Sie entspricht voll den Erwartungen. Jojojeans ist weiterzuempfehlen.

Een goed adres voor je spijkerbroeken

Goed en snel afgeleverd en netjes verpakt een 10

Goede service, makkelijk communiceren en een product dat volledig aan mijn verwachtingen voldoet.

prima en persoonlijke service

Verhouding prijs-kwaliteit verschilt per merk. Service is super.

Bedankt

goed verzorgd en op tijd geleverd

Toppie

Mooie artikelen,, snelle verzending

Perfect: mooi assortiment, snelle & correcte afhandeling, goede prijzen

Het assortiment is breed, de website zit technisch goed en praktisch in elkaar, de afwikkeling is goed en het geheel heeft een persoonlijk tintje en dat is, zeker in deze tijden, een prettige ervaring.

Wij wonen in Dordrecht en normaal ga ik langs de winkel, maar die is niet veel meer open. Dus besteld via de site, gaat ook prima. Na drie dagen,( ja dat is wennen maar ik hou er van.)kwam het pakket. Broeken goed en de maat goed.

Overzichtelijke website, snelle levering en alles keurig verpakt.

goede levering

leuk gebaar , hand geschreven bedankje voor de aankoop.

Zeer vlot.

Goed contact via mail en erg vriendelijk. Gewoon zo doorgaan.

Top service van Josien

Spullen worden netjes en snel verstuurd, al jaren vaste klant !!

Prima kleding snel geleverd

Prima kleding.

Goede betaalbare broeken en snel geleverd

Goede broeken, alleen niet de juiste bestelling ontvangen.

De broeken zijn goed. Ik had vier broeken besteld in twee kleuren (licht en donker denim) maar ik heb vier dezelfde exemplaren ontvangen.

Je besteld en komt op tijd aan prima zo

uitstekend geregeld

bestelling was keurig verpakt. nog een suggestie Het zou wel fijn zijn om als klant een keuze te kunnen maken tussen verzenden via DHL of via Post NL voor de rest alles super geregeld !

Super kan niet beter

Gewoon in 1 woord super. Kan niet beter. Prijs service website alles gewoon goed. Bestel hier al jaren mijn broeken in volle tevredenheid.

Gewoon snel en goed

Veel keus, goed spul

Gelukkig was mijn voorgaande bestelling terug te vinden zodat ik het juiste type broek nog een keer kon bestellen. Het was al zo een grote zoektocht...

Jammer genoeg waren de broeken niet het goede model en maat, maar de service met bezorgen en retour zenden was prima, ook snel het geld retour, op naar de volgende keer!!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd..

Keurig geleverd, scherpe prijs

Had deze broek reeds eerder gekocht bij een ander bedrijf, blijken achteraf te ruim te zijn. Nu bij jojo jeans een maat kleiner besteld. Past prima en bij de levering zal een persoonlijk kaartje, met de wens dat het naar tevredenheid zou zijn. Al met al prima

gewoon goed

al veel jeans gekocht hoef niet te passen altijd de goede maat daarom bij JOJO

Artikelen snel geleverd. Goede kwaliteit.

Broeken zijn na betaling snel geleverd. Prima kwaliteit.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht