Goede service voor een goede prijs

Ik koop hier altijd mijn spijkerbroeken en nu met Corona is het zeker een uitkomst dat je weet dat je geode spullen krijgt vorr een goede prijs en met een goede levertijd

Snelle levering met hand geschreven kaartje!

Prima site met snelle levering. Het kaartje maakt je bestelling persoonlijk. Attent hoor

Perfecte service

Snelle levering met een persoonlijke geschreven kaartje.

Helemaal goed adres

Deze mensen komen afspraken na. Dat is mede de reden dat ik hier mijn spullen koop.

Bestellen ging soepel en was duidelijk. Bij levering van de kleding ook nog een leuk persoonlijk kaartje.

Mijn man had ze als werkbroek gekregen van het werk, maar vindt ze zo lekker zitten dat hij ze ook buiten het werk wil dragen. Met het label snel gevonden op internet voor een heel schappelijke prijs. Hij is er erg blij mee, want hij houdt niet van winkelen.

Prima site om te bestellen

Broeken zijn makkelijk op maat te zoeken. Levering gaat goed en nu voor het eerst wat retour gestuurd.

Top service en advies

Perfecte service

Altijd super bediening en prijzen.

Simpel keuze maken op de site.Betalen met Ideal en kkaar is kees.Bedankt Jojo.

Prima prijs prima levering.

Mooie site duidelijk en makkelijk besteld. Netjes verstuurd en verpakt. Grt Duco

perfecte service

Ga zo door

Prima bedrijf.

Een aantal maal broeken besteld. Altijd op tijd en altijd de goede maat.

Makkelijk bestellen, snel geleverd. (geen vandaag bestellen morgen in huis, maar staat op de site duidelijk aangegeven.) Ook nog telefonisch contact gehad vooraf, super vriendelijk geholpen! Eerst 1 broek besteld om te testen maar binnenkort ga ik weer bestellen.

Mijnheer hadden alvast 1 broek gestuurd omdat de 2de nog niet op voorraad hadden. Ik belde toen om te vragen om de andere in een andere kleur te sturen. Dit was geen enkel probleem en had deze binnen een paar dagen in huis. Vriendelijke mensen!

Snelle levering. Duidelijke website.

Goede service. Goede kwaliteit broeken

Kwalitatief, service en prijs gewoon geweldig !!

De broeken van mijn vriend waren een maat te klein de eerste keer, omgeruild. Snelle service en de kwaliteit is geweldig. Toen wilde mijn vriend er 2 bij en zei, pak jij er ook maar één. Mijn broek was ook te klein. Contact opgenomen hebben zelfs advies gegeven en ook weer snelle reactie, maar mijn nr o ek moet nog komen. Maar tot nu toe vol lof over jojo jeans.

Snelle service en goedkoop ook nog!

Zoals hierboven beschreven

Duidelijke website, redelijke prijzen, snelle levering

Eenvoudige orderafhandeling en betaling, professionele afhandeling, vlotte verzending. Bedankt!

Op internet makkelijk te bestellen. Levering keurig volgens gemaakte afspraak

Produkt uitstekend volgens mijn verwachting!!

We hebben alleen geen track en trace code gehad. Stond in een keer voor de deur 2 dagen later. Verder zag het er prima uit. Hadden deze broeken al een keer eerder bij jullie besteld.

Geweldig service

Goede prijs kwaliteit, snelle afhandeling. Ik bestel zeer zeker vaker.

Super snelle levering

Super snelle levering prima !

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht