duidelijk, goed, netjesl

duidelijk website, jammer dat mijn eerste kleur keuze niet op voorraad was. netjes verpakt, snel geleverd

Fijne broeken skinny fight en goeie kwaliteit

Het enige probleem is wel dat de broekspijpen een tikkeltje te lang zijn maar niks wat een beetje opstropen niet zou verhelpen

goede producten voor een goede prijs

de producten die je ziet ontvang je op zeer korte termijn. Prima service.

Goede duidelijke communicatie over de bestelling. Mijn bestelling was niet voorradig, in overleg zelf besloten om te wachten op een nieuwe zending en een aantal weken later goed ontvangen. Een zeer tevreden klant!

vlug veilig en voordelig

Het is online maar altijd persoonlijk contact. Josien is meer een vriendin dan verkoopster.

Attent en behulpzaam

Er zijn niet zoveel winkels waar 100% katoenen jeans te koop zijn. JoJo is de enige die ik gevonden heb en die ook nog eens de keus heeft uit een paar fabrikaten.

Prima, tevreden en persoonlijk.

Slechte bezorging

Ik heb nog geen bestelling binnen Had wel een mail gehad van verzonden nog niets ontvangen DHL is niet aan de deur geweest dus niet geleverd Nog een bestelling gedaan nog niets van gehoord Deze wil ik graag bezorgd geleverd hebben

Van bestelling tot ontvangst jeans altijd goed, snel en compleet !

perfecte service bij ruilen

Broeken te groot besteld. Ruilen was geen probleem.

Spijkerbroeken zijn van goede kwaliteit en de prijs is oké

Meerdere malen spijkerbroeken besteld, het pakket is dezelfde week in huis. De spullen worden in stevig verpakkingsmateriaal verpakt. JoJo Jeans is een aanrader.

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed ervaren

Perfekt

Correcte levering

Geweldige service

Via website verkeerde broeken besteld, kon ze in de winkel omruilen voor de goede maat

Fijne, plezierige afhandeling van deze aankoop!

Gekregen wat ik had verwacht

Prima levering en uitstekende service

Gewoon goed en snel

What you see is what you get

Goede dienstverlening

Goede communicatie. Bijv toen de baby geboren werd en aangegeven werd dat er door gewerkt ging worden door de man van Josien. Leuk ook om die persoonlijke informatie te ontvangen. Geeft vertrouwen!

goed en redelijke prijs

Levert snel voor een nette prijs. Met een persoonlijk bedankbriefje voor de bestelling!

Prima bedrijf

Vlotte levering en volgens afspraak

Aanrader

Super webwinkel met topservice en mooi assortiment!

Al meerdere malen dezelfde broeken besteld, wat uitstekend bevalt. Het persoonlijke geschreven kaartje erbij wordt gewaardeerd!

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht